Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

akisha 

všechny recenze uživatele

Když Michael Myers asi tak posté neskutečně pomalu kráčel z místa A do místa B aby zneškodil osobu C, začaly se mi přivírat oči a zároveň vkrádat do mysli otázka, že pokud takhle pomalu chodí normálně (rozuměj, takhle pomalu chodí pokaždé, když se objeví v záběru), tak jak je možné, že je u uprchlé oběti, která si v úprku div nezlomí vaz, vždycky tak rychle? A druhá otázka, která mi vrtala hlavou, (kromě otázky kam se poděla strašidelnost nebo alespoň napětí) byla prostá: Proč se vůbec točí tahle mizerná pokračování, když je víc než jasné, že něco tak ubohého zákonitě musí upadnout v zapomění? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Přefiknout studenta hudby se rovná lesbismu." Od MM samozřejmě neočekáváme erotické hrátky zúčastněných, i když zde pokusy jsou. Očekáváme vraždění. Přiznám se, že jsem viděl podruhé, jelikož jsem si vůbec nepamatoval, že bych tenhle díl viděl. A zvedl jsem o jednu hvězdu. Čím více se vracím ke starším filmům, zjišťuji, jak jsou mnohé daleko lepší, než současná levná masová produkce, kde z nesmírného množství vykoukne pár slušných snímků. Vynikající hudba (ano, variace na skvělé Carpenterovo téma), slušná kamera, cameo královny hororového jekotu, napichování, podřezávání, chodby, krysy, kaluže krve. Jistě - mizerní herci (spíše neherci), nijak šokující či originální příběh (ale no tak, filmy s MM budou vždy jen o něm a jeho obětech, které se snaží utéci, ale většinou se jim to nepodaří) a nepřekvapující konec. Mě ale naháněčky v domě bavily více, než současné laškování s duchy. Příjemná oddechovka. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komentář bude obsahovat SPOILERY! Tak tohle mi nikdo nevysvětlí… A ne, nemluvím o faktu, že tento film vůbec vznikl, ale spíše o tom, že ho režíroval člověk, který dokázal na původní film navázat skoro bezchybně. Tady bohužel předvedl, že to zřejmě byla jen náhoda. Halloween: Resurrection stojí na naprosto debilní premise, který z Laurie udělá vražedkyni a je ve filmu jen proto, aby ji Michael zabil. Nevím, ale po tom všem, čím si tato postava prošla, by si zasloužila žít (nebo alespoň důstojnější smrt), ale budiž. A pak se to debilitou jen hemží, ať už nápadem s reality show či Bustou Rhymesem, který nějakou chvíli dokonce vítězí nad samotným Michaelem! Škoda slov… 40 % dávám jen proto, že v této sérii jsou i horší a nudnější díly a že na ty holky se dalo dívat. Jinak ale to je opravdové plivnutí do ksichtu všem fanouškům, kteří si mysleli, že po minulém díle je opravdu příběh jednoho z nejpopulárnějších masových vrahů na stříbrném plátně definitivně uzavřený. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Halloween: Zmrtvýchvstání - Díl jsem viděl poprvé jako malej na HBO a rovnou jsem si ho nahrál na videokazetu. Jo tohle si pamatuju dobře. Tenhle díl navazuje na Halloween: H20 - Laurie (Jamie Lee Curtis) skončila v blázinci a Michael Myers jde po ní už na začátku filmu. No to mě tenkrát dost zklamalo že se tam Jamie Lee Curtis objeví jenom na začátku filmu a pak chcípne. Dobře že to pak filmaři napravili a udělali s ní novou sérii. V tomhle filmu je hodně jiných postav a působí to na mě jako slasher horror Vřískot. Je to takovej teenage horor, je tam hodně mladých postav. Překvapil mě tam Thomas Ian Nicholas v roli Billa, známej hlavně ze série Prci, prci, prcičky. No začátek připomínal atmosféru prvních Halloweenů, ale jak se tam pak objeví ty mladý, je to už úplně jiný, vraždy nic novýho ale pořád jsem se skvěle bavil a napínavý to bylo. Že si kurva tvůrci už nedaj pokoj s obsazováním jinýho herce na roli Michaele Myerse :D Tady ho zas hraje Brad Loree. Pořád je pro mě tenhle díl lepší než ta sračka Prokletí Michaela Myerse. To je jasný. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

No tak z Michaela Myersa sa nám v tomto filme stáva celebrita. A vskutku mu to celkom pristane, navyše, keď vraždí tak efektívne a s chuťou, že diváci za monitormi nedokážu odtrhnúť oči. Nechápem to nízke hodnotenie, je to Béčko ale docela napínavé, krvavé, depresívne a nie nudné, aspoň ja som ani na chvíľu nepomyslel na nudu a oproti tým klasickým Halloweenom mi to nepríde až také hrozné... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama