Reklama

Reklama

Alicent je znepokojena Aegonovou Malou radou a Rhaenyra dospěje k osudovému rozhodnutí. (Max)

Recenze (52)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásna príroda, kamera snímajpca veľký priestor a dodávajúca postavám veľkoleposť, Aemond, čo sa má držať na uzde, Strong intrigujúci proti Hightowerovi, necharizmatický Stark,  Daemonov vražedný plán a dvojka zabijakov, čo koná na základe pocitov a nevšíma si svedka. Aegon bol najzábavnejší, no bol na scéne veľmi málo. Ako je možné spraviť prvú epizódu takto mdlú? Smútok mal byť len na postavách, chýbala väčšia akcia, nič nebolo dostatočne intenzívne. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I’m afraid, not dragons. The rats.” S tím se dá souhlasit, lidské krysy mezi námi by měli videt na kůlech za střeva.  První série končila epicky, Rhaenyra přišla o jednoho otravného parchanta z incestu a to finále těžko něco překoná. Černí targaryeni vypadají pořád divně a směšně a rozhodně tam nepatří, ale taky to mohlo dopadnout mnohem hůř, viz třeba akolytka nebo prsteny moci. Olivia Cooke a Rhys Ifans táhnou celý díl, ostatně stejně jako celou první sérii. Jinak solidní úvod tohoto dílu na zdi, to bylo asi to nejlepší. Díl je na 4 hvězdy, ale kvůli mizernýmu a odfláklýmu finále(kings landing je temně nafiltrovaná blbost kde není nic pořádně vidět místo sluncem zalitého dubrovníku), kde na 4k samsung tv vidím kvůli všudy přítomný tmě úplný hovno celkovej dojem hodně kazí. Přirovnání  dešťum kastamenu, nebo k baleors je tady úplně mimo, tohle není díl, co by si člověk pustil znova, ale ani není vyloženě tupej jako asi 2-3 díly z 1. série. Jasně porovnávat to třeba proti akolytce, tak je to na plnej počet na padesátou, ale i tak se cítím nějak ošizen o finále tohoto dílu, škoda. ()

Reklama

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní rozjezdový díl. Nové intro skvělé, staronová hudba Ramina Djawadiho nezklame nikdy. Stejně by ale podle mne by bylo lepší, kdyby HBO vydalo první dva díly najednou, protože přecejen většina dílu je něco, co jsme sice potřebovali vidět, ale vlastně jsme to i čekali (všichni tak nějak truchlí, přešlapují a dochází jim následky událostí v posledním dílu). Vytrhne to až posledních 5 min. U jiného seriálu by to bylo za plný počet, ale HotD si (naštěstí) nasadil vysokou laťku. Každopádně zatím to rozhodně nevypadá na nějaký drop v kvalitě a to vlastně úplně stačí. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Během těch dvou let jsem asi trochu pozapomněl, jak kvalitní tento seriál je, ale tato epizoda mi to připomněla a rovnou se zařadila mezi ty nejlepší. Poutavé, atmosférické, velmi dobře zahrané a napínavé jako kšandy. A ten konec… skoro jsem ani nedýchal. Už jsem zase na HotD naladěn a těším se na zbytek série. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slubne pokracovanie vybornej serie. Obradne palenie ohna na jednej strane a zapalovanie svieci na strane druhej pri oplakavani vlastnych strat bolo poeticke. Nasledny hrdlorezovy nocny utok mal vo svojej priamociarosti, neobrabanosti a brutalite, sice obcas az parodicke znaky, ale pri tych typych balikoch sa to dalo akceptovat. Psychiku mladej nevesty sme mohli pozorovat uz v predoslej serii a bolo nam jasne, ze je tam nejaka psychicka.."vynimocnost", som rad, ze su tvorcovia konzistentny s touto postavou. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama