Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dávná zášť se znovu vynoří a Rhaenys nabádá ke zdrženlivosti, zatímco Daemon přijíždí do Harrenhalu, aby shromáždil armádu. (Max)

Recenze (41)

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšernej díl, nudnej a o ničem. Fakt mě nezajímá negr Velaryon nebo nějaká random no-name špinavá ťamanka, taková wannabe Shae z původního GoT co zachránila Emmu na konci minulého dílu. Spousta nudnýho kecání. Bez Rhyse(Otta) je to fakt ubohý. Jedinej klad asi křivák Larys. Ještě ušla bratrská scéna v bordelu. Tento díl by se vešel do 15-20 minut a bylo by to lepší a záživnější. S přehledem nejhorší díl série, je to na hranici odpadu, ale ten patří jinejm seriálům, takže ušmudlaná jedna hvězda za Laryse a scénku v bordelu. Finále je až parodie. Ale tak pro primitivní m**ary kterým stačí ubohej cgi drak a trocha nahoty to asi bude na 5 hvězd. Nejradši bych zato finále dal odpad, ach jo. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka doplňuje a rozvíjí poměrně suchou knižní kostru. To je dobře, jenže jinde už si jde svojí vlastní cestou a jestli to tak půjde dál, bude mít co dělat, aby se na ní udržel. Kvůli snaze ukázat Rhaenyru v co nejlepším světle ji scénáristé nechali neuvěřitelně riskovat. Přitom se nikdo nemůže, jako u posledních dílů GOT, schovávat za to, že jim autor neřekl, co a jak. Děj se tentokrát až na pár scén zas vleče. Kdovíproč tu scénáristé jen tak mimochodem a nezajímavým způsobem uvedli postavu, která bude mít svoje místo v ději až později. A pokud jde o spoilery, v téhle epizodě se vlastně objevil jeden dost velký. ()

Reklama

mvukotic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne nevadí, že sa hlavne kecá, veď o tom často boli aj GoT. Ale tam kecali dobre napísané a obľúbené postavy zaujímavo a o niečom! Tu kecajú zameniteľní nímandi v zameniteľných interiéroch o hovne. Bohužiaľ odchodom Viserysa a Otta ostávajú už iba Rheanyra a občas Daemon, ktorí dokážu zaujať a potom záplava no-one figúrok do počtu. A ešte Aemondovo péro, teda...ehm...oko, ale to je šialene málo. Nikto ma nepresvedčí, že HoTD vyzeralo dobre na papieri ale ta realizácia je ledva priemerná. Sériu dopozerám len z donuténia a lásky k predlohe. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim priznat, ze asi tri-stvrtiny epizody boli dost genericke a napriek fajnovej kinematografickej stranke pribehu a Daemonovej temnej mystery linii na Harrenhov-e sa toho moc nedialo. Avsak zaver to vytiahol. Stretnutie, kedy si OBE kamosky z detstva uvedomili svoj omyl a i to, ze "kocky su hodene"...dokonala atmosfera strachu pri svieckach "It's too late.." 75% Btw. kto este spoznal v byvalom panovi Harrenhov-a extravagantneho typka z vybornej Penny Dreadfull? ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatečné hodnocení již dávno zhlédnutého dílu). 3.díl. Daemon se rozhodne definitivně odejít od své ženy Rhaenyry a splnit si dlouhodobý sen: shromáždit dosti velkou armádu, aby se sám chopil Železného trůnu. Nejprve se ale musí uchýlit někde, kde ho nikdo nedokáže najít. Rozhodne se pro Harenov, rozpadlý hrad, jenž spravuje postarší muž s několika málo služebníky. De facto zřícenina, do níž zatéká, však Daemonovi bohatě stačí. Dokud na něj nezačnou přicházet podivné, hypnotické stavy. Alicent se nedostává prostoru u rady, a připadá si čím dál tím více přehlížená a zbytečná. Útěchu nachází u své dcery Helaeny, v níž spatřuje mír, klid a nevinnost. Milenec hnědovládky se mezitím lépe seznamuje s jejím bratrem. Rhaenyra se snaží uklidnit své rozbouřené věrné, kteří baží po válce. Dochází k šokující události. Aby zabránila válce, vydává se právoplatná královna přímo do nitra Králova přístaviště, do Rudé bašty. Navštívit Alicent, a vyjednat mír. Přes počáteční nedůvěru se sice sblíží, ale válku již nelze zvrátit, ač by si obě přály pravý opak (...). 90 procent. Díl s překvapením, jenž velice nadchlo, a navíc poodhalení další jistě brzy důležité postavy, Helaeny, mi učinilo velkou radost. Jako vždy, i nyní jsme se ale žádného významnějšího kroku směřujícího k válce či míru nedočkali. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama