Reklama

Reklama

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politický boj o korunu je zajímavý, ale dračí bitvy jsou to hlavní, nač všichni čekají a co dodává seriálu sílu. To se jasně ukázalo už na konci první série. Tentokrát hodně ubylo vaty na úkor akce a hned je to poznat v kvalitě epizody. Teprve tady začal opravdový Tanec draků. 90%.  Spoiler:  O remízu tentokrát tak úplně nejde, Aegon vydrží víc, než by se zdálo. I když... ()

Reklama

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem viděl jinej díl než ostatní, oproti minulému dílu 1000x lepší, to ano ale žádná hitparáda. Scenky s Daemonem nudnej odpad na přeskočení, zbytečné a nezajímavé. Jestli nejlepší díl série těžko říct, dialogy o hovně, jediný co bylo fajn byla Alicent a Larys a Alicent a Aegon. Extrémně tu chybí Otto. Závěr super, sice předvídatelnej, každopádně krásně natočenej. Ta stará bába alespoň nebude brečet, že není na trůnu, to že spáchala sebevraždu chápu, byla pyšná až na strop, spíš že to tak dlouho trvalo. 😀Jednoočko super, jen mi asi vadilo, že je to vlastně to samý jako závěr 1. série, jenom s větším cgi a pár komparzistama vepředu, takže to samé s odmlkou 4 dílů. Tam to bylo na plnej, tady se to dost opakuje, navíc zemřou jen zbytečné a otravné postavy. Evan Mitchell skvělej po celej díl. Nechybělo moc a vizuál by byl třeba na úrovni bitvy bastardů. Hrozně to sráží pachuť ze zbytečného minulého dílu. Celkově by takhle epickej díl neměl bejt horší a nudnější než některý kecající díly z 1. série jako např. ta rodinná večeře kdy měl už Paddy na kahánku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tolik očekáváná a všemi diváky přivolávaná akce je tu. Zpočátku si tento díl držel takový svůj politický standard, ale postupně vygradoval do grandiózního finále. Tento díl naservíroval souboj draků, který tady zatím neměl obdoby. Ať už v rámci tohoto seriálu, nebo napříč celou kinematografií obecně. S tím si tvůrci opravdu vyhráli a moc hezky se na to koukalo. Škoda, že ta závěrečná bitva nebyla ještě o něco delší. Hodně nečekaný závěrečný zvrat už byla potom jen třešnička na dortu. Zbývá už jen rozklíčovat, co si jednoočko tím přerostlým drakem vlastně kompenzuje. Nemohu se dočkat dalšího dílu. [88 %] ()

GameOfThrows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je tu díl, který přinesl akci a boj draků. Velice kvituji 1. známku nějaké vojenské strategie nebo momentu překvapení než akci samotnou, i když s nějakou pachutí nelogičnosti či dodržování základních fyzikálních zákonů. Bavili se tam že Vajgar je moc velká, nemotorná a pomalá, oproti těm menším, ale stejně to dopadlo jak to dopadlo. Připomnělo mi to stejnou absurditu z Her o trůny kdy draka na nebi překvapili lodě na moři... gratuluju. Ale to by člověk od dospěláckýho fantasy chtěl moc asi... Ale celkově to je posun k lepšímu než horšímu, uvidíme co bude dál. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama