Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (56)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tolik očekáváná a všemi diváky přivolávaná akce je tu. Zpočátku si tento díl držel takový svůj politický standard, ale postupně vygradoval do grandiózního finále. Tento díl naservíroval souboj draků, který tady zatím neměl obdoby. Ať už v rámci tohoto seriálu, nebo napříč celou kinematografií obecně. S tím si tvůrci opravdu vyhráli a moc hezky se na to koukalo. Škoda, že ta závěrečná bitva nebyla ještě o něco delší. Hodně nečekaný závěrečný zvrat už byla potom jen třešnička na dortu. Zbývá už jen rozklíčovat, co si jednoočko tím přerostlým drakem vlastně kompenzuje. Nemohu se dočkat dalšího dílu. [88 %] ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do simply what is needed of you....NOTHING." Zatial sa zda, ze Aemond/Cole-ova strategia postupne nabera na sile, kym Deamon zacina v Harrenhov-e "blbonut". Bitka v zavere a i vzdusne suboje boli velkolepe a fanusikovia ju urcite chceli a i ocenia. Ale atmosferou ma dostal az uplny zaver, kedy skaza bola dokonana...typek sa rozpadol na prach, ci obraz par sekund pred zaverecnymi titulkami s nezvycajne temnou hudbou. Nadherne filmarske remeslo. Respekt. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem viděl jinej díl než ostatní, oproti minulému dílu 1000x lepší, to ano ale žádná hitparáda. Scenky s Daemonem nudnej odpad na přeskočení, zbytečné a nezajímavé. Jestli nejlepší díl série těžko říct, dialogy o hovně, jediný co bylo fajn byla Alicent a Larys a Alicent a Aegon. Extrémně tu chybí Otto. Závěr super, sice předvídatelnej, každopádně krásně natočenej. Ta stará bába alespoň nebude brečet, že není na trůnu, to že spáchala sebevraždu chápu, byla pyšná až na strop, spíš že to tak dlouho trvalo. 😀Jednoočko super, jen mi asi vadilo, že je to vlastně to samý jako závěr 1. série, jenom s větším cgi a pár komparzistama vepředu, takže to samé s odmlkou 4 dílů. Tam to bylo na plnej, tady se to dost opakuje, navíc zemřou jen zbytečné a otravné postavy. Evan Mitchell skvělej po celej díl. Nechybělo moc a vizuál by byl třeba na úrovni bitvy bastardů. Hrozně to sráží pachuť ze zbytečného minulého dílu. Celkově by takhle epickej díl neměl bejt horší a nudnější než některý kecající díly z 1. série jako např. ta rodinná večeře kdy měl už Paddy na kahánku. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek dílu opět natahovaná nuda, nezajímavé dialogy kdo a proč.... A pak se dostaví na řadu draci a jejich úžasný boj. Vlastně si myslím, že jen kvůli drakům se na to všichni díváme... Bohužel asi zemřela pro mě nejoblíbenější postava celého seriálu. Vůbec nefandím královně a ani té jedno oké obludě. Stejně to je jedno, když víme že jejich rod ztratí moc..... Ale jí jediné jsem věřil, že je srdcem práva Targaryanka ... Škoda ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama