Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (58)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do simply what is needed of you....NOTHING." Zatial sa zda, ze Aemond/Cole-ova strategia postupne nabera na sile, kym Deamon zacina v Harrenhov-e "blbonut". Bitka v zavere a i vzdusne suboje boli velkolepe a fanusikovia ju urcite chceli a i ocenia. Ale atmosferou ma dostal az uplny zaver, kedy skaza bola dokonana...typek sa rozpadol na prach, ci obraz par sekund pred zaverecnymi titulkami s nezvycajne temnou hudbou. Nadherne filmarske remeslo. Respekt. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce se povedla, to souhlasím. Nicméně v jednu chvíli začínalo být jasné, jak to celé bude. Pokud jde o vývoj, tak ten je také zajímavý, ale jeho dozvuky přijdou v dalším díle. A to teprve bude, alespoň za mě, ta pravá podívaná. Btw. stejně si myslím, že ten dračí souboj byl jenom kvůli půlce série. Což je vlastně strašně čitelné, protože divák něco takového očekává. Pak tu mají mají být překvapení a zápletky... ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračovala v dejových líniách tých predošlých, aj tých nudných, aj zatiaľ nezmyselnej dejovej línií spytovania si svedomia Daemona, ktorý do bitky stále nevyrazil. Bitka bola fajn, kazili ju len draky, ktoré ako také povahu vykreslenú nemajú, ide len o bitku dvoch monštier. Dračie akcie mi nedávajú veľký zmysel, jedine len ten vizuálny. Máme tu dračích jazdcov, ktorí hovoria drakom akurát to, že majú útočiť a páliť oheň (rozhodne zaujímavejšie sú reálne bitky leteckých flotíl). Teda nevieme, ktorý z nich je najzručnejší, zatiaľ sme sa len dozvedeli, že veľkosť vyhráva a aj ten najväčší drak v dobrej tradícii predošlej série sa dokáže totálne schovať a tak prekvapiť menšieho, obratnejšieho draka. ()

DC11 

všechny recenze uživatele

Pomalejší začátek přes politiku, která k tomu patří. Epická bitva, která je hodna GOT a HOTD. Už jsem si připravoval 5 hvězd protože i to, že se Rhaenys nevzdává mi tam sedělo jak byly vidět emoce v jejím obličeji. Ale sakra po první srážce když se otočí zpátky a jde hledat Vhagar to bylo jak když jde prase na porážku (letět u země přímo nad hradem kde každému je jasně, že se vynoří) protože takhle se v bitvě nezachová postava jejího charakteru. Pomalu mi to celou epizodu zkazilo. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politický boj o korunu je zajímavý, ale dračí bitvy jsou to hlavní, nač všichni čekají a co dodává seriálu sílu. To se jasně ukázalo už na konci první série. Tentokrát hodně ubylo vaty na úkor akce a hned je to poznat v kvalitě epizody. Teprve tady začal opravdový Tanec draků. 90%.  Spoiler:  O remízu tentokrát tak úplně nejde, Aegon vydrží víc, než by se zdálo. I když... ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama