Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť výnimočne prepracované vyhnutie sa akcii vo fantasy seriáli so stredovekým svetom zmietaným vojnou a vysokým rozpočtom. Daemon sa snaží neriešiť konflikty dračou cestou, dopláca ale na priveľkú dôveru. Halucinácie mu pokračujú. Aemond je naturálne povolaný slúžiť vlasti, ale jeho brat ešte nevydýchol. Cole ani Alicent s tým nie sú spokojní. Jacaerys dostáva dobrý nápad, ale môže byť nakoniec kontraproduktívny ku tomu Daemovmu. Rhaeneyra si vyberá klebetný spôsob vedenia vojny. Snáď budú nabudúce aj kvalitnejšie dramatické scény. Prvá séria ich mala požehnane aj v epizódach bez akcie. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulém díle byla bitva a co se má tedy čekat v nejnovějším? Zase dialogové „porno“, kde se přeživší potýkají s následky bitvy.   Je vidět, že se rozhodli dělat některé díly výplňové, samé dialogy a žádná akce. Žádná useknutá hlava, ani trochu. Spíše se blíží už poslední tři díly, které nám vyjasní, jak bude další sezóna za 2 roky pokračovat. Nesmíme zapomenout i příběh jedné postavy v Králově přístavišti, která mi začala dost lézt krkem. Až dneska jsem si sehnal o ní informace, že tam není pro nic za nic. Jedná se o kováře Hugha, který, dle mých informací, dle Wikipedie, bude mít velmi důležitou roli v dalších epizodách. Asi je to nejhorší díl letošní sezóny. Asi jsem chtěl víc, a tak další dialogový díl, který nic neposunuje je velké zklamání. Záleží tedy na režisérovi, jak se k tomu postaví. Bohužel je opravdu na dílech Rodu draka vidět, že je dělají různí režiséři. Buďto jsou dialogové epizody kvalitní a je to zábava na ně koukat. Nebo je vidět menší zkušenost režiséra, a tak se herecké koncerty nekonají.Hodnocení: 50 % ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaké to zklidnění po boji se dalo čekat. Tak by tomu bylo i po skutečné bitvě. Přeskupit se....jak s oblibou používají Amíci ve filmech. Zareagovat na vývoj a promyslet strategii. Ostatně jak zaznělo...žili jsme v době míru, o válce nic nevíme. Trochu se to podobá dnešní situaci ve světě. Velká válka klepe hned na dvoje dveře a mnozí tomu ani nemohou uvěřit, natož aby byli připraveni. Tato epka není zrovna zábavná, ale pořád něco do sebe má...aspoň pár zvratů se událo. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pro asoiaf-fila je to extrémně nudné. Neděje se tam vůbec nic. Koho napadlo zavřít Daemona na tři díly do Harrenhalu dát mu houby a nechat si ho hrát na Scooby Doo záhadu? Totálně vykleštili jeho charakter. Je mi z tohohle dílu normálně smutno a úzko. Zatím pokaždé když zdechla nějaká main postava tak v dalším díle sledujeme jeho nejbližšího dvacet minut brečet, už to není Rod Draka ale Údolí Slz, tyvole. Fuck off už taky začínám brečet, ale z toho jak moc se to táhne. Kde je tomuhle konec? ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama