Reklama

Reklama

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pro asoiaf-fila je to extrémně nudné. Neděje se tam vůbec nic. Koho napadlo zavřít Daemona na tři díly do Harrenhalu dát mu houby a nechat si ho hrát na Scooby Doo záhadu? Totálně vykleštili jeho charakter. Je mi z tohohle dílu normálně smutno a úzko. Zatím pokaždé když zdechla nějaká main postava tak v dalším díle sledujeme jeho nejbližšího dvacet minut brečet, už to není Rod Draka ale Údolí Slz, tyvole. Fuck off už taky začínám brečet, ale z toho jak moc se to táhne. Kde je tomuhle konec? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is more than one way to fight a war..." Linia s Myssariou ma svoju atraktivitu. Daemonove krute a chaoticke vycinanie na Harrenh-ove v porovnani s inymi strategmi kriva a irituje. Epizode kraluje vsak jeden moment a sice vnutorne prezivanie a vystrasene dychanie v hlave Alicent, ked muzi pri stole rozoberaju vojnu. "Sialeny napad" v zavere s lavobockami, bastardami a vzdialenymi potomkami to opat trosku vytiahol. 70% ()

Reklama

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda jen potvrzuje, že druhá série House of the Dragon se ubírá špatným směrem. Aegonovo přežití, místo aby vedlo k zajímavému vývoji, z něj udělalo spíše karikaturu, která bude pravděpodobně šikanována Aemondem. Scénáristé se znovu projevili jako amatéři, když nedokázali jasně vyřešit osud draka Sunfyre. Místo dramatického momentu dostáváme zmatenou a nelogickou informaci z úst Rhaenyry, což navíc ignoruje kontinuitu s Game of Thrones. Epizoda byla prázdnou výplní, kde se prakticky nic nestalo. Postavy jako Daemon jsou opět nevyužité, dialogy nudné a děj stagnuje. Linka s Vermithorem, kterého má ovládat bezvýznamný sedlák, působí absurdně a směšně. Seriál, který měl potenciál stát se hitem, ztrácí dech. Bez výrazného děje, zajímavých postav a smysluplné akce se House of the Dragon propadá do průměru a riskuje, že ztratí nejen diváky, ale i svou reputaci. Pokud se tvůrci rychle nezmění kurz, tento seriál čeká nevyhnutelný pád. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve větší posun kupředu. Máme tu sice nového krále Aemonda, ale jeho rozkrývání bratrovraždy je pomalé a přitom by se nabízelo tolik zajímavých dialogů (s matkou, s Colem apod. - alespoň pro začátek). Na druhé straně Rhaenyra přešlapuje na místě a její dějová linka by potřebovala nakopnout. Daemon stále blouzní v Harrenově a i tam to pořádně skřípe, snad zvrat s rody na B posune děj vpřed. Asi se suverénně jedná o nejslabší epizodu seriálu. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It s just a meat." Solidní díl, snad už brzko zkape ta šikmooká špína, co našeptává rhaenyře, totálně zbytečná postava. Kvalitou kecajících scének (na kterých stojí celý seriál) byl tento díl mnohem lepší než oba předchozí dohromady, oproti první sérii pořád extrémně slabé a jak odešel Otto, je to přehled nudnejch a nezajímavejch postav. Poprvé nebo po druhé za tuhle sérii dobrá scénka s Daemonem, jak dostal výsměch od říčních lordů. Solidní malá rada a přehlížení Alicent. Jinak scénky s Rhaenyrou jsou tak nudné a nezajímavé, že bych je nejradši přetočil a o těch ne*rech velaryonech a dalších černejch "targaryenech" se nemá smysl ani zmiňovat, hodil bych je Vhagar k snídani. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama