Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova dejová línia začína byť otravná. Nie tak, ako keď Weiss a Benioff nevedeli čo s Aryou (tak ju na niekoľko sérií poslali robiť nezmyselné veci, na nezmyselné miesto, s nezmyselnými postavami, pričom jej storka po celý ten čas nedávala sebemenší zmysel), len otravná. Všetky ostatné (nedivácke) pasáže sa ale proste musia stať, a keď tu diváctvo vyplakáva, že to nie je  na efekt, nelogická, prvoplánová torture-porn šaškáreň ako takmer celá druhá polovica Hry o tróny, možno by si bolo dobré prečítať predlohu. Za mňa doteraz najlepšia epizóda, hlavne čo sa týka možnosti vcítenia sa do Rhaenery a Alicent a ich dilem. Všetko postupne dospieva tam, kam má. Politika, aj emócie. Skvele napísané a teší ma priestor pre moju obľúbenú postavu z knihy (White Worm). ()

Kropajda1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se dočkali lesbické scénky. Jinak nic. Za co tady lidé dávají 4 hvězdy, netuším. Dynamika seriálu se vůbec s Hrou o trůny nedá srovnávat. Tam byly epizody, kdy člověk musel popadnout dech. Tady je to nuda, jako by chtěli využít ty kulisy, co měli a chyběl jim děj. Zřejmě se dočkáme "ohromujícího a naprosto nepředvídatelného finále", (ha.ha.ha) ale jinak to je docela nuda. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutné, že i tohle bylo lepší než předchozí díl. O slabou hvězdičku zvedám hlavně díky drakům, kteří jsou v každém díle opravdu vydaření. Jinak se nedaří téměř nic. Můžu vlastně jako kolovrátek opisovat své předchozí komentáře. Protože Daemon STÁLE halucinuje a z jakéhosi neznámého důvodu se spřáhl s vševědoucí ježibabou, Rhaenerys má stále stažený půlky (i když její dar byl mimořádně chytrý tah), Aemond a Aegon se vůbec nevyvedli a nebojí se svoji neschopnost dát najevo. Opět se neplýtvá pouhými náznaky jakéhokoliv posunu v ději či akce. Slabé 3*… ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina me to stvat, je tam milion postav, které zdánlivě nemají význam, aby třeba za 5 epizod, přinejhorším v přístí řadě, měli. Problém je, že jim nejsou napsané dobré scény a jsou krátké. 100x bych se radši díval na trampoty krysařů, než smutného Geralta (bastard?) a jeho nemocného dítěte, ale je mi jasné, že v posledním díle nebo v přístí řadě bude mít význam. Kluci bastardi maj aspoň potenciál do přístího, předposledního, dílu. Ta dcera, už ani nevím koho, s Daemonem měla tak 5 minut prostoru za celou řadu, teď je u nějaké paní jak z Princezny Nevěsty a asi si osedlá draka, doufám, že dřív než v posledním díle. Daemonova halušky už jsou druhým dílem přes dáru, ale předpokládám, že v posledním díle se konečně někam pohne. Prostě to rozmělnění je znát a cucání z prstu nad rámec předlohy vs. skoky x let dopředu z minulé řady, maj jasného vítěze. Zlatý Sapochnik, možná to je důvod přoč od projektu pláchl. Z těch 6+ hodin letos zatím stálo za něco tak hodina. Kdo by to byl čekal, že dvě nejlepší věci co v roce 2022 byli a to The Boys i HoD, které dostali pečlivý nadstandardní časový treatment 2 let, budou taková mizérie. Ale ti Boys alespoň vytáhli druhou půlku. Tady zůstávaj kvalitní herci, skvělý design, občas velmi slušně napsaný a zahradný dialog a velmi zřídka skvělá scéna. Za mě je to málo. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa pokračuje v tradícii robiť seriál nudným. Osedlanie a skrotenie draka tu nemáme, zdá sa, že drak si prvýkrát len tak svojhlavo vybral. Bitky žiadne, ani len muž proti mužovi. Odseknutie ruky, čo spustí slabšie napätie, to už áno, ale aj tak to nikto nevybičoval na maximum. Aegon sa z toho pravdepodobne, aj keď poznačený, vylíže. Aemond sľubuje bitku a máme tu jeho chladnokrvné rozhodnutia, žiadnej sa ale nedočkáme. A Daemon má stále sny, spomienky a halucinácie. Ale v tejto epizóde sa dozvieme, že sa niečo zmení. Tempo seriálu pravdepodobne ale nie. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama