Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocitově nejslabší epizoda celého seriálu doposud. Přesto mě to prostě baví. Daemonova linka je nejslabší věcí v celé druhé sérii, ale nebudu lhát, líbí se mi camea herců. Je to zajímavě rozehraný a já jsem i přes tu slabší epizodu pořád v tom maximálně ponořen. Zbývají dvě epizody, tak snad to bude stát za to. Mám pocit, že se stane něco zlého. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova trip houbičková linka mě vůbec nebaví...je to další postava chaosu, trestuhodně postavená do kouta. Nevím jestli byl takto rozvláčný Martin, nebo je problém v adaptování knižní předlohy, ale nefunguje to jak by mohlo...mělo. Ale umím si představit, že třeba scéna s Kouřomořem byla...mohla být skvěle napsaná, ale tvůrci seriálu ji nedokázali lépe, napínavěji prodat. Na druhou stranu se jim v závěru povedlo vzbudit mou zvědavost. Jak to bude dál, jak to dopadne s nečekaným dračím jezdcem? PS: Ta hojně propíraná cicmací scéna mě nijak nepobuřuje, uměle protlačované lesbičanství v tom nevidím. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Daemon i nadále přebývá na Harenově, kde jeho sny procházejí vzpomínky na minulost i na představy, v nichž sám sebe tyranizuje. Nyní se v noci schází se svým zesnulým bratrem Viserysem. Jednou, když ho kritizuje, podruhé, když pláče nad zesnulou ženou. Daemon přičítá své noční můry otravě, a tedy i pánu Harenova. Nevidí, nechce vidět ani vědět, jaké tajemné prokletí vládne nad rozpadlým sídlem. Ani neví, jaký účinek na něj může mít Alys, místní čarodějnice. Krásná, ale nebezpečná mladá žena. Když ji požádá o pomoc, splní se mu sen - Alys nenápadně zabije starého pána jednoho z nejmocnějších rodů. A nový by jim (jemu) mohl pomoci o něco ochotněji. Rhaenyra mezitím požádá o radu Misayu, jež jí velice ochotně slouží. Skrz ni rozpoutá v Říčním přístavišti pohromu, na níž nestačí ani Aemond, ani Alicent s Helaenou. Obě, matka i dcera, musí utéct před rozzuřeným davem, hladovějícím čím dál více. Rhaenyra jim dala jídlo, tak proč by ještě Aemondovu vládu trpěli? Otto se má vrátit na žádost nynějšího regenta, ale nedává o sobě nic vědět. Aegon se léčí, což jeho bratrovi jen škodí. Rhaenyra chtěla dát jednoho ze svých draků do služeb vzdálenému příbuznému. Jelikož ale není čistokrevným Targaryenem, risk se nezdaří a statečný sir shoří na popel. Za veškeré služby, jež Misaya poskytla Rhaenyře, mezi nimi vznikne pevné pouto, jež vyvrcholí polibky (...). 95 - 100 procent. Velice slušný díl. Na rozdíl od ostatních hodnotitelů mi asi nevadí tolik protažený děj okolo války. Spíše oceňuji vzájemné vztahy. Včetně "vztahů" mezi Alyou a Daemonem a Rhaenyrou a Mysaiou, jenž vyvrcholil vzájemným zalíbením. ()

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Ty hodnocení jsou crazy xd. Mám pocit že sledujeme jiný seriál. Nejlepší jsou lidi kteří seriál sleduji pravidelně dokonce v den kdy vychází epizoda, aby tam mohli hodit ty odpadní hodnocení. Jako pardon, ale pokud vás seriál nezaujmul už po prvních dvou prakticky celých sériích. Tak se to teď asi nezmění. Leda tak nasíráte mě i sebe. Všechny špatné recenze jen ukazují jak jsou lidé homofobní. Jinak taky něco málo k epizodě. Bomby se valí na obou stranách černi se dali do "setí semen" a zelení strategizuji o budoucnosti války. Rhaena vidí sheepstealera a brzy snad i osedlá. A Adam nebo spíš jeho drak si ho osedlá xd. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa pokračuje v tradícii robiť seriál nudným. Osedlanie a skrotenie draka tu nemáme, zdá sa, že drak si prvýkrát len tak svojhlavo vybral. Bitky žiadne, ani len muž proti mužovi. Odseknutie ruky, čo spustí slabšie napätie, to už áno, ale aj tak to nikto nevybičoval na maximum. Aegon sa z toho pravdepodobne, aj keď poznačený, vylíže. Aemond sľubuje bitku a máme tu jeho chladnokrvné rozhodnutia, žiadnej sa ale nedočkáme. A Daemon má stále sny, spomienky a halucinácie. Ale v tejto epizóde sa dozvieme, že sa niečo zmení. Tempo seriálu pravdepodobne ale nie. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama