Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ukecanej druhej časti je táto o poznanie akčnejšia. Aj keď v tomto prípade (narážam na záver) je to skôr o efekte ako účelnosti. Fungovala však nosná časť epizódy venujúca sa dvorným intrigám počas lovu v snahe vydať Rhaenyru a tiež prírastok ďalších "hráčov o trón" v podobe nevinne pôsobiacej Alicent Hightower a jej syna Aegona. Napriek tomu, že akčný záver stál na ňom, si nemôžem pomôcť s rozporuplným dojmom z Daemona, ktorého postava zatiaľ stagnuje a nie je dobrý ani ako záporák, ktorého divák nemá rád, ani ako antihrdina, ktorému nefandí, ale jeho konanie chápe... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příliš dlouhé. Zápletka a tahání za nitky nemá ty potřebné grády, které tomu v GoT dodávali třeba Baelish a nebo Tywin Lannister. Žádná taková rafinovaná figura tady (zatím) není. Zde je navíc i vcelku prapodivně zpracovaná krabí bitva, která svoji strukturou až náramně připomíná Battle of Basterds, jen je z taktického pohledu totálně na hlavu. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wtf? Hop o 3 roky… to se jako za ty 3 roky nestalo nic o čem se tak horlivě muselo minule tlachat? To jako “krabíkovce” nešlo vyřešit ZA 3 ROKY?! Princezna se chová jako regulérní protivná pinda (a potvrzuje můj názor o špatné volbě castingu) a zase se vesele pokračuje ve žvanění (fenomenální začátek s okřídlenou pecí a posledních pět minut to nevytrhne). ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Sérial už zaujal první ep, ale až teprve ve třetí nabralo grády. Kromě začátku a konce se zde díváme na rodinou/politickou směs kde se Rhaenyra, Králova dědička, nechce vdát za Lannistera. Zatím co král zapíjí svého prvorozeného syna (spíše svojí neposlušnou dceru). Epizoda se zaměří na Krále Viseryse a jeho vztah k jeho dceře, což bych řekl že dělá už tři díly v kuse, což je docela otravné. Chemie mezi Cristonem Colem a Rhaenerys Targaryen byla úžasná. Poslední scéna kde vidíme úžasná herecký výkon Matta Smitha jako Daemona byl úžasný. Seriál je zatím na dobré cestě být lepším, než GoT. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi si stěžují, že se tu jen kecá, ale jak si asi myslíte, že probíhala skutečná historie? Že se na dvorech jen činilo a ne jen ústně plánovalo? Proberte se lidi. Tohle je sice fiktivní svět, ale opřený o dějinné reálie. Jo a Matt Smith a první a zároveň i poslední scéna dílu? S chutí ignoruju chybičky a skláním poklonu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě byli představeni tři draci: Syrax – zlatožlutá dračice, na které jezdila Rhaenyra (Milly Alcock), Caraxes – červený drak, na kterém jezdil Daemon (Matt Smith) a Seasmoke – stříbrno-šedý drak, na kterém jezdil Laenor Velaryon (John Macmillan). (mikki089)

Reklama

Reklama