Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kráľ usporiada lov na počesť svojho prvorodeného syna Aegona. Rhaenyra dostáva možnosť vybrať si manžela podľa seba a nie podľa mocenského vplyvu. Deamon bojuje svoju vojnu, ktorú sa rozhodne vyhrať bez pomoci kráľovstva. Prevedenie: V prvej polovici sa venujeme intrigám na kráľovskom dvore, ktoré ma celkom nelákajú ale podfarbujú príbeh. Tá druhá už je o poznanie zaujímavejšia kedy sa pozeráme na priamy boj za vládu nad morom. 90% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl odhalil nedostatky toho, jak moc se posouváme v čase asi nejvíc. A já jsem si říkala, zda kvůli konci nepůsobila epizoda nevyváženě, klidně bych to dala na začátek dílu čtvrtého. Ale to oni nemohli, protože je jasný, že příště zase poskočíme. Protože tempo do té doby a veškerá symbolika dělali zatím nejlepší díl. Konec to nezkazil, možná někdo nazve posledních patnáct minut jako vrchol dílu, protože tam je konečně akce. Ale jak jsou všechni z Daemona nadšený, já pořád ještě nemůžu. Já ho neznám. Ale zase je fajn, že díky tomu začátek "akce s vlajkou" u mě probíhal snad s šesti scénáři, co se stane potom. To činí děj nepředvídatelný. Mám raději, když je děj nepředvídatelný, ale zároveň se mi postavy zaryjou pod kůži. To ještě moc neproběhlo... ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to děs, co vám budu...teď to není recenze tohoto dílu, ale celého seriálu. Ale vraťme se ke GoT, tam nám bylo v první epizodě naservírováno 20 (dvacet)!!! postav a vy jste byli v klidu, protože jste přesně věděli kdo je kdo, kdo bude váš oblíbenec a tak nějak i to, kdo bude zmrd. A dalších 3 až 8 sérií jste v tomto duchu žili. Nikdo vám je ve 2. epizodě nepodřezal nebo nepřeobsadil. K tomu přibyli draci, jeden superpadouch (nebo víc), ale celý děj měl nějaký vývoj. Ano, pak někomu vadily moc tmavé scény a krutý konec. No jo, ale to vše asi až po 7 sériích naprosto brutální jízdy, kdy jste se podívali i někam jinam než do některé z komnat Red Keep! To vše Rod Draka postrádá a vlastně nemám důvod jej za něco vyzdvihnout. Za mě bída! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět shrnu první tři díly. Neměl jsem žádná očekávání, naopak, čekal jsem hrůzu ale narozdíl od Prstenů moci tady jsem potěšen. Je tam všechno, co tam má být... politikaření, pletichy, skvělé dialogy, solidní výkony a slušná hudba. Princezna Rhaenyra skvěle obsazená a i ten Matt Smith se dá zvládnout, obzvlášť v tomhle díle...po Doctorovi jede v samých zaporacich. (Terminator genesis, Morbius). Zatím bomba. ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Sérial už zaujal první ep, ale až teprve ve třetí nabralo grády. Kromě začátku a konce se zde díváme na rodinou/politickou směs kde se Rhaenyra, Králova dědička, nechce vdát za Lannistera. Zatím co král zapíjí svého prvorozeného syna (spíše svojí neposlušnou dceru). Epizoda se zaměří na Krále Viseryse a jeho vztah k jeho dceře, což bych řekl že dělá už tři díly v kuse, což je docela otravné. Chemie mezi Cristonem Colem a Rhaenerys Targaryen byla úžasná. Poslední scéna kde vidíme úžasná herecký výkon Matta Smitha jako Daemona byl úžasný. Seriál je zatím na dobré cestě být lepším, než GoT. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě byli představeni tři draci: Syrax – zlatožlutá dračice, na které jezdila Rhaenyra (Milly Alcock), Caraxes – červený drak, na kterém jezdil Daemon (Matt Smith) a Seasmoke – stříbrno-šedý drak, na kterém jezdil Laenor Velaryon (John Macmillan). (mikki089)

Reklama

Reklama