Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (85)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu naprosto po všech směrech dokonalé. Je až úžasné kolik věcí se za jednu epizodu stane a přitom není nic uspěchané a vše je přirozené. Criston se nám pěkně zamiloval a už nemá vřelý úsudek. Jsem zvědavý, kam povedou kroky ostatních po tomto činu. Je to dobře rozehrané a člověk tam vidí tu rozervanost uvnitř rodu a jejich pozvolný pád. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizody mě nedokážou příliš okouzlit. Je tady málo všeho. Chybí lepší dialogy, propracovanější podání motivů hlavních postav i celkový čas strávený se zúčastněnými, aby jejich pohnuty měly tu správnou energii a tah na bránu. Je to pro mě polovičaté. Chtělo to ještě inkubaci v scénáristické místnosti. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Deamon sa so svojou zákonitou manželkou vysporiadava po svojom.  Kráľ dohodol svadbu s Morským hadom a jeho teplým synom. TO extrémne vyhovuje Rhaenyre, ktorá neplánuje naplniť svoje manželské sľuby. Pred svadobná hostina ale všetko skomplikuje. Prevedenie: O dosť lepšie ako predchádzajúca časť. Dosť veľa vecí sa deje a dosť sa tým posúva aj príbeh. Ak sa tliacha tak to má nijaký význam a nejde to iba tak do vetra. Krvavá svadba za mňa, super nápad. 75% ()

Nellaron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predošlé diely som nešetril kritikou. Tento diel poriadne vyceril zuby. Zo začiatku som sa trochu zľakol, že príde aj na homosexuálnu kopuláciu, ale ešte stále sú tu nejaké limity. Druhá polovica priniesla presne to, kvôli čomu som mal rád GOT. Zvláštne gradujúce napätie, lebo viete, že sa niečo udeje, dusno v miestnosti, drsné scény a krv. Záverečná krysa tomu dodala geniálnu bodku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Úvod epizody trošku pozvolnější a na události skoupí, ale závěr vše značně vykompenzoval. Tvůrci seriálu znovu ukázali, že pokud jim jde něco fakt dobře a jsou v tom nepřekonatelní, tak se rozhodně jedná o svatby. Závěrečných 20 minut bylo zcela kule rvoucích a dávalo zavzpomínat na nejlepší časy Martinova univerza. Pletichaření v plném proudu. Nechybí násilí. Motivace jednotlivých postav definitivně potvrzeny a závěr dává navíc slibovat, že právě konečně odstartoval brutální boj o moc. Nezbývá, než se těšit na následující epizody. [84 %] ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama