Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (95)

aik

všechny recenze uživatele

Řekněme, že tohle už je jen taková poslední kapka úpadku GoT. Snad s mírnou vyjímkou předchozí epizody, mi celý seriál zatím přijde, že se tvůrci jen plácají na místě a vlastně nevědí kudy kam. Casting hlavních postav o ničem. Většina představitelů těžce postrádá charisma a když už ho někdo má, tak je jeho role minimální. Práce s postavami obecně bídná. Motivace chování často nelogická. Kontinuita vyprávění nikde (takřka bych se vsadil, že to psali až během natáčení). Atmosféra generická až umělá. Šokující scény většinou jen pro efekt a spíše samoúčelné. ... Rod draka se zatím jen veze na popularitě GoT a bohužel si absolutně nezaslouží srovnání. Dám tomu šanci do konce série, ale za mě zatím průser. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? HOP O DESET LET!? To jako není potřeba reagovat na “strkanici na svatbě?” Tohle vyprávění příběhu je opravdu perla… nejen, že se tam polovinu seriálu nic neděje, ale ještě ani není nijak uchopena linka, hlavní postava (nebo postavy) a o co vlastně vůbec v seriálu jde. Tuna nových xichtů. Kdo je kdo je evidentně putna. Hlavně že má kdo s kým krafat o kravinách. Seriál je čistá exhib žumpa co parazituje na úspěchu svého předchůdce. Jediné pozitivum je přeobsazení protivné ropuchy. Retardovanost děje je jinak nebetyčná. Lumena si nadělá 3 pobledlé děti (když má za manžela cappuccino) a nepočítá s tím, že by si někdo všiml? (včetně toho debila co je udělal). Neskutečný. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka sa mi po zhliadnutí polovice série začína javiť ako temná telenovela, okorenená drakmi. Samozrejme to teraz nemyslím sarkasticky, alebo ako čistú kritiku. Lež ako najsilnejší filmový dojem, ktorý na mňa po šiestich epizódach doľahol. Seriál si drží kvalitný a vysoký vizuálny štandard, nanešťastie pokračuje v podstate od začiatku v pretrvávajúcej vzťahovej dráme. Netvrdím, že Hra o Tróny nemala jalové diely, tu mi už ale citeľne začína chýbať nejaké to dobrodružstvo a akcia bez výtlaku na hádky medzi postavami. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvyknout si na nové tváře, nebylo zase tak obtížné. A vlastně celá epizoda, nebyla špatná. Oceňuji opravdu moc zdařilé draky. Asi nejrealističtější, jaké můžete v TV vidět. V jedné z nejsilnější scén uplynulých epizod, si animátoři řekli o nominaci za efekty. Co se týče děje, tak to neškodné intrikánské ňafání nejspíš skončilo. Teď už se přitvrdilo a je to jen dobře. Přesto není důvod k nadšení. Pořád se nedaří spojit do jednoho celku zajímavé události, s hereckou pastvou pro oči a uši. Doufal jsem, že to, co kdysi předváděla třeba Lena Headey, bude stát na Matt Smithovi. Ale postava Daemona, zatím jen neškodně doutná.  Kombinace šokujících zvratů, skvěle napsaných postav a dialogů, byla ingredience, která dávala prvním řadám GoT pořádný říz. V Rodu draka, se tomu tvůrci aspoň trochu přiblížili až teď, v poslední třetině šesté epizody. To je...smutné. Nechci být nevděčný, ale čekám víc. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tady ohlašovaný skok v čase. A je to škoda. Tvůrci se zbytečně ochuzují o budování napětí, vztahů a celkově celé atmosféry v King's Landing. Dostali jsme další silnou scénu s porodem. Ty jsou zatím vrcholem seriálu. Zbytek už je pouhé zobrazení toho, kdo je nyní v záři reflektoru. Chce to další části v plnému představení nadcházejícího děje. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama