Reklama

Reklama

Rod Draka

(seriál)
  • USA House of the Dragon (více)
Trailer 3
USA, (2022–2025), 26 h 39 min (Minutáž: 51–70 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Milly Alcock, Emily Carey (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Seriál, odehrávající se 200 let před událostmi Hry o trůny, zachycuje Targaryeny vládnoucí Sedmi královstvím, ale také vlastní rod na pokraji občanské války. Ještě před narozením syna šokuje král Viserys celou říši prohlášením, že jeho dcera Rhaenyra se stane nástupcem trůnu. Jakmile se narodí zdravý syn, události rychle naberou nový směr a mnozí spřádají plány, které by princezně znemožnily usednout na Železný trůn. S intrikami na obou stranách a říší na hraně zániku zažijete vzestup a pád Rodu Draka. (Magic Box)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Duncan66

A možná nejsem úplně objektivní já, protože mi druhá série Rodu Draka vlastně nepřipadala v ničem zajímavá a ani jedna postava mě tam nebaví. Jen mě zajímalo, které postavy jsi myslel, protože to co ty považuješ za největší výhodu oproti GoT já jednoznačně považuji za jednu z největších slabin. Tedy to že tu není tolik dějových linek. Zároveň mi přišlo, že i když ty dějové linky  byly možná přímočařejší, tak se v nich dělo mnohem víc a postavy v nich byly výraznější. Seriál navíc měl jak temné, tak hrdinské, tak i humorné chvíle. Zkrátka nabízel celou paletu postav, lokací, emocí a výsledný mix byl skutečně skvělý.
Deamon byl hodně váhavý už v první řadě, kde vlastně Viserysovi vše záviděl, ale nakonec se vždy ukázalo, že mu na něm záleželo, a že ho v hloubi duše vždy obdivoval. Myslel jsem, že to potáhne i v této řadě, ale bohužel se tak nestalo a byl odklizen na hodně vedlejší kolej.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale jsou to mozna klidne jen moje pocity a dojmy dane tim, ze GoT uz je to nejakych par let, co jsem to videl a melo to onu tragickou osmou serii a me vubec nebavila linie Daenerys v poslednich nekolika seriich a i nekolik dalsich linii me spis otravovalo. Tak mozna nejsem uplne objektivni.

na příspěvěk reagoval dragon94

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo Deamon ve druhe serii slabsi, polovina se klidne mohla vyskrnout a o nic bychom prakticky neprisli.

A jinak k te motivaci. Podle me je vicerozmerna a v tech lidech jsou silna dilemata. Treba Deamon by chtel sam kralovat a ne byt pouze princem. Je nepoddajny, ale i tak tam v hloubi duse tak nejak tusi, ze jeho bratr se pro konkretniho nasledovnika nerozhodl jen tak pro nic za nic, nebo dokonce na truc bratrovi a tak vaha, co ma udelat a nakonec po prozreni pochopil, ze je tady neco vetsiho a jeho touhy po moci musi jit stranou. A podobne je to i s dalsimi postavami. Kralovny chteji prosadit svoje naroky, ale nejsou pro to ochotny obetovat vse a vsechny.

Prijde mi, ze GoT byl primocarejsi, zatimco HoD ma mnohem vahavejsi postavy. Za me je to vic podobne realnemu zivotu, kdy casto zcela zasadni veci rozhoduji male nahody a na prvni pohled bezvyznamne faktory.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Duncan66

S Viserysem i Deamonem z první série souhlasím, ale třeba Deamon v druhé sérii mi přijde úplně o ničem. Je fakt, že se postavám dostává více prostoru, ale hodně záleží jak je ten prostor využitý. Pokud máme plytký děj i dialogy tak bude i jejich vykreslení dost plytké. Když to srovnám s vedlejšími postavami z GoT, jako třeba Bronnem, Varysem, Tormundem, Malíčkem, Samem, Davosem, Brienne, Ohařem atd.. tak mi žádná z místních hlavních postav nepřijde ani z půlky tak dobře vykreslená jako byli oni. Samozřejmě GoT mělo 8. sérií a Rod Draka má zatím jen 2. Stejně se ale nemohu ubránit dojmu, že charaktery postav a jejich motivace v Rodu Draka po druhé sérii prakticky vůbec neznáme. Tedy až na pár vyjímek jako je Aemond.

na příspěvěk reagoval Duncan66, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

dragon94

Nevim jestli hluboce, to jsem ani nenapsal, ale kral z prvni serie i jeho bratr princ a jeho dcera nasledovnice a jeho druha zena maji dost prostoru. Mozna je to jen muj dojem, ale prijde mi, ze je vice casu na zobrazeni emoci a motivaci jednotlivych hrdinu a ikdyz se v GoT kuly mozna i vetsi zakulisni pikle, tak to porad bylo spise jen kontinualni plneni rozkazu.

A musim rict, ze ikdyz jsem osobne dost nastvany z dnesniho trendu prilisneho protezovani zenskych hrdinek, LGBTQ+ komunity atp., tak se mi tady libi ten zensky rozmer u byvale i soucasne kralovny, ze se chovaji vyznamne jinak pri rozhodovani, nez primocarejsi a pragmatictejsi muzi valecnici.

na příspěvěk reagoval dragon94

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Tak jeste ze jsem netusil, ze druha serie ma jenom 8 dilu. To bych se nasral uz behem koukani na ten dil. Vzdyt tam nebyla vubec zadna gradace, zase se nejaka vetsi bitva uplne odklada. V tomhle me tedy scenaristi a rezie dost sere. Jinak to osobne povazuju za lepsi, nez Hru o truny, protoze tam neni tolik hlavnich postav a je tak vice casu na hlubsi vykresleni jednotlivych postav. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Priklad na ad hominem nebude ako vidim.

Ak by to bolo dobre ako prve styri serie GoT, nemal by som dovod vraviet ze to je sranec - rovnako ako som nemal pri GoT. Z GoT som bol vyslovene nadseny. Prave koli tym dialogom, deju a postavam.

 

A len tak zo srandy som si prebehol par epizod aj serii 5 az 8, a sakra sakra, aj tie su lepsie ako prve dve serie Rodu draka. Normalne som sa pri uplne poslednej epizode GoT vcera bavil.

 

Spatne tam je vsetko, co sa tyka dialogov, postav a pribehu. Ja sa obavam ze toto je naopak nad tvoje schopnosti pochopit, pretoze s nicim lepsim si zjavne nemal skusenost.

Iste, obcas sa tam nejaky dobry dialog objavil - ale obcas naozaj nestaci (navyse, bolo to len v prvej serii, v druhej nebol hadam jediny dobry).

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Dacsus

Upřímně? Pogoogli si, jestli nejsi schopen reflektovat svoje chování. Nic, debatu zde vzdávám, akorát další hate-watcher bez argumentů a přitom jsem chtěl jen jednoduchou odpověď: jaké dialogy se ti tam zdály špatné, nějaký příklad. Vzhledem k tomu, že to tak vehementně hejtíš, tak by asi bylo snadné vybrat nějaké 2-3 pasáže. Chtěl jsem vědět, co tam připadá někomu jako to špatné. No, očividně to je nad tvé rozumové schopnosti, tak tě nebudu dál trápit. Díky za "konstruktivní" debatu :) Měj se.

na příspěvěk reagoval Dacsus

Uživatel Updated_Cake smazal svůj příspěvek.

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Na třetí sérii se těším, ale vzhledem k tomu, že jsem to nevydržel a podíval se jak se to bude dále odehrávat, tak je z toho dost jasné čím bude začínat a čím bude končit. Potažmo, čtvrtá série bude asi docela skok v čase jestli jsem tu "timeline" dobře pochopil. Databáze her má skvělé tlačítko spoiler, kdy se text skryje a odhalí jen když na něj člověk klikne. To by se tu hodilo též.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Který jouda dělá pro CSFD ty obsahy k filmům,seriálům atd? Pomo s Verbalem?

Já jen že člověk když se přihlásí na CSFD tak za 2 minuty najde tak 99 chyb.

 

Proč je v každé epizodě druhé řady napsaný herec Graham McTavish když hrál jen v první řadě seriálu? Proč jsem tu před 2 lety psal že třetí série by měla být v roce 2026 a i ted furt vychází nové články že se má nějak v průběhu roku 2025 teprve začít natáčet?

Ale to i kolikrát rozkliknete nějaký film plácnu třeba Robocop to jsem uvedl jako příklad a má to v obsahu třeba popis filmu Toy Story :D člověk by čekal že za tolik let co CSFD existuje tu nebude všechno špatně. Nebo u každého druhé seriálu fotky vůbec nejsou z epizody v které jsou vložené ale jsou z uplně jiné :D

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Bylo to pro mně utrpení z naprosto stejného důvodu. A asi si toho, že Milly to táhne, všimli i "tvůrci", protože dělali všechno proto aby hermafroditka byla co nejvíce v přízni diváků. V druhé sérii je v podstatě jediná kladná postava (tedy až na naprosto její nelogický charakterový zvrat na konci S02E08), dokonce i stylizací a makeupem jí oproti jedničce posunuli směrem k Milly. Ovšem když se v Démonově halušce objevila Milly a Démon jí navíc setnul tu její rozkošnou hlavičku, tak to paradoxně pro mně byl highlight druhé sérky. Těžko říci, jestli je to Alcockovou, nebo tím, že ve dvojce se v podstatě nic nedělo :-D 

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Cakam originalitu - tebe sa zda ze v reale su ludia kopiami seba navzajom? Ako nejaki borgovia? (vlastne, jo, v pripade woke progresivcov to tak je, asi preto im neva ze to je aj v tych show)

A pozeral som to s tym, ze sa to mozno casom preklopi. Nepreklopilo. (boli tam asi dva dobre momenty - za celu sezonu! a vtipnost tam chyba uplne)

 

A hento je argument - pretoze tie dialogy naozaj stoja za prd, Politicko populisticka je tato tvoja reakcia. pretoze mi vytykas absolutne nezmysly, a zaobalil si to prave do toho lubiveho obalu.

 

Dobre dialogy su v seriach Fargo, True detective, The Wire, Halt and Catch Fire, v kniznej verzii Zaklinaca, v Panovi prstenov (v knihach a od Jacksona), v kazdej dobrej knihe vseobecne - citam knihy prave len koli dobrym dialogom, pretoze tie maju castokrat dlzku aj cez niekolko stran, co vo filme najdes tazko.

Ale ty ich asi necitas, pretoze ak by si ich cital, tak by sa ti tieto zvasty ako dobre nezdali.

 

Aj prve styri serie GoT mali omnoho lepsie napisane dialogy ako tento sranec.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake, Updated_Cake

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Dacsus

"Navyse, vacsina postav je copy/paste z GoT." => "- a obavam sa, ze tomuto serialu toho chyba omnoho viacej ako len akcia a tempo - napriklad aj skutocne prekreslenie postav, ktore su vsetky az absurdne plytke, az comicsove." Takže tl:dr sleduješ něco, co sledovat nechceš, pecka, to dává smysl :D Zajímalo by mě, od čeho jiného by měly být postavy odvozené než právě od GoT? Jít na prequel Star Wars a čekat, že to bude odvozené od 50 odstínů šedi, to je buď moc velká dávka takhle na odpoledne nebo jednoduše nerealistická očekávání. 


"Taktiez poriadne dialogy, ktore by logicky vyplyvali z logickych situacii. A obzvlast nejaky zmysluplny dej. " Tohle není argument, jen uskupení slov, co působí líbivě. Je to taková politicko-populistická větička, která říká asi stejně, jako ty dialogy, na které se odkazuješ. Mohl bys přinést nějaký příklad místo této obecné fráze? Protože mně se třeba dialogy osobně líbily a zajímalo by mě, k čemu konkrétně máš výtky, protože jsem si toho třeba nevšiml :)

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Ktorakolvek epizoda Halt and Catch Fire je dejovo nabusenejsia, ako tuna dve cele serie. (nehladiac na zanre)

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

"když celá tahle série byla o tom, jak se tanec draků pomalu, ale jistě rozjíždí a zabývala se důsledným prokreslením a představením postav. Takže ti, co se jim tady nelíbilo to tempo a nedostatek akce, se téměř na sto procent dočkají"

 

- kde presne sa vyskytlo to dosledne prekreslenie a predstavenie postav? Dnes je za dosledne prekreslenie postav povazovane to, ak postava je celu dobu cynicka? Alebo utiahnuta? Alebo nasrana?

Navyse, vacsina postav je copy/paste z GoT.

Kam sme to dospeli

 

- a obavam sa, ze tomuto serialu toho chyba omnoho viacej ako len akcia a tempo - napriklad aj skutocne prekreslenie postav, ktore su vsetky az absurdne plytke, az comicsove.

Taktiez poriadne dialogy, ktore by logicky vyplyvali z logickych situacii. A obzvlast nejaky zmysluplny dej. 

Tu sa za dve serie dohromady nic neudialo. A dialogy boli zvacsa doslova o prde.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Já skočila s HoD s vystřídáním herců za jejich starší verze, Milly Alcock to pro mě táhla a její starší já je mi strašně nesympatické, takže vzhledem k tomu že už první série mě míjela v druhé polovině, druhou jsem ani neviděla ale možná počkám až to za pár let bude všechno venku a podívám se až na komplet :D Ale musím souhlasit, že HoD prostě postrádá to kouzlo, co měly první série GoT.

na příspěvěk reagoval cernakus

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

cernakus

Nevidel som druhú sériu, a ak si ju pozriem, tak to nebude z vlastného popudu. Rovnaký pocit však mám už z prvej série - pre mňa to najlepšie na pôvodnom GoT bol ten obrovský počet rôznych postáv z rôznych rodov, zatiaľ čo tu máme jeden rod, kde mi všetky postavy splývajú do jednej. Absencia viacerých zapamätaniahodných lokácií - v podstate len King's Landing. Toto sú moje najväčšie problémy s HotD. Nudný dej ešte ako tak prežijem.

Jasic

Jasic (hodnocení, recenze)

dragon94

V další sérii budou nejspíš Ulf a Hugh měnit kabáty. To by mohlo být celkem zajímavé, pokud to nebude trvat celých 8 dílů a zrada nepřijde až na konci. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak uvidíme. Ale pokud se všude nebude psát o tom, jak šla kvalita nahoru, a jak tam byla nejlepší bitva vůbec atd.. Tak si myslím, že tvé případné uchechtnutí nehrozí. :D Neb mě z postav v tomto seriálu po této sérii nezajímá a nebaví absolutně nikdo. Takže to riziko, že bych se do toho pustil je skutečně velmi malé.

na příspěvěk reagoval Jasic

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak vzhledem k tomu, že obě série byly během léta, je pravděpodobné, že bude i ta další. Ale uvidíme. Počítám, že třetí série už bude taky naplno rozjetá válka, když celá tahle série byla o tom, jak se tanec draků pomalu, ale jistě rozjíždí a zabývala se důsledným prokreslením a představením postav. Takže ti, co se jim tady nelíbilo to tempo a nedostatek akce, se téměř na sto procent dočkají = série bude mít hodnocení slušné. Jestli má první série 80 procent a tahle momentálně 78... no klidně by se to vyšplhat ještě o kus výše mohlo. Ale nejsem traumatizovaná Helenka, takže nedokážu předvídat.

Pokud se tu ale objevíš, alespoň se uchechtnu :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak že bych tě přišel rozesmát? :D Hele na trailer asi kouknu, ale do série bych se pustil jedině, kdyby zas byla v létě, kdy nic jiného víceméně nevychází, a zároveň měla překvapivě vysoká hodnocení. Ale to si myslím, že nehrozí. Takže tu nejspíš odemně budete mít pokoj. :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Minimálně v jednom má ale pravdu, nechci tě tu při další sérii vidět! Píšu si to do soukromé poznámky, "vysmát se dragonovi, jestli bude sledovat třetí sezonu HOTD" :D

na příspěvěk reagoval dragon94

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

dragon94

To je dlouhý, s tím se nebudu obtěžovat to číst, sorry. Napiš mi a já ti koupím pár rodinných balení kapesníků, ať nebrečíš jen tak a máš to do čeho utřít :) Rád pomůžu.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Updated_Cake

Ty máš co říkat :) Nechceš si snad zopakovat naši konverzaci z diskuze k The Boys, kde jsi se zmohl akorát na to, že jsi všechny označil za hlupáky, protože čekali dobrou sérii. Protože ta série přeci ani dobrá být neměla. Jen měla připravit půdu pro finále. ;) Tomu se říká argumentační dno. ;)

Btw. Myslím, že jsem zde v posledních týdnech dostatečně uvedl co se mi na 2. sérii nelíbí, a proto nemělo smysl to v mém posledním po finálovém povzdechu opakovat. 

na příspěvěk reagoval Updated_Cake, TheDarKnig

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Paulie88

Navyše s tým, že to tvorili o dekádu skôr, čiže na omnoho slabších mašinách, s menej kvalitnými nástrojmi. A napriek tomu to pôsobilo epickejšie. Imho aj tu sa prejavuje dôsledok DEI pri naberaní zametnancov.

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Jasic

Spinoffy jsou teď docela dost populární pro studia: schopnost vyždímat peníze z již existujících projektů bez nutnosti vymýšlet něco úplně nového. Podle mě ty 4 série budou ideální, ani moc, ani málo. Zatím si to lidi docela pochvalují a jsou spokojeni, včetně mě, čísla mluví docela jasně. Snad to nedojede do bodu, kdy to budou chtít jen milkovat, zatím mi to tak osobně nepřijde, ale taky se bojím po konci GoT no...

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

Paulie88

Upřímně, nevím jestli to souvisí i přímo s tímto seriálem, ale poslední dobou se u větších projektů rozjíždějí docela absurdní požadavky, ať už ze stran herců na tvůrce nebo ze stran tvůrců na herce. Případně i postprodukci. GoT muselo být určitě náročnější, v tom souhlasím.

Updated_Cake

Updated_Cake (hodnocení, recenze)

dragon94

"Tohle bylo velké utrpení. Další sérii už nedám." Dáš, hate-watcheři nedokážou jen tak něco dropnout :) Nehledě na ten paradox, že hned v dalším komentáři už řešíš, že se bude čekat 2 roky na další sérii. Na světě jsou 2 jistoty: že ráno vyjde Slunce na východě a že ty sjedeš další sérii, jen abys ji mohl zase jen hanit, bez ohledu na absenci nějakých argumentů. Uvidíme se za 2 roky, už se těším :)

na příspěvěk reagoval dragon94

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To jsou výmluvy. Čas to samozřejmě zabere, ale jakto že GoT to stíhalo s věčím počtem epizod a postav a to skoro každá série měla nějakou epickou bitvu apod.... což natočit a zpracovat musí dát taky hodně času. Rod draka nám popravdě z toho nedal nic.

Navíc ten hlavní problém je, že oni i když ví že další série bude tak ona se ještě ani nezačala natáčet a tenhle rok snad ani nezačne!!! To je totiž to jádro pudla. 

Mě tohle poslední roky celkem vytáčí, zvlášť když seriálů je víc a já třeba co mám problém si pamatovat děj, tak už nevím na co koukám ... nehledě že pro dlouhodobější projekty je to na prd v tom, že vám začnou stárnout převážně mladší herci.

na příspěvěk reagoval Updated_Cake, Dacsus

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

No jako první polovina druhé řady je naprosto vynikající, jasných 5*, ale od pátého dílu je o už o něco slabší a finále je za mě o dost horší než jsem čekal, vyloženě trailer na třetí řadu. Vážně nechápu proč mají tendenci to spojovat s Hrou o Trůny, to je krok vedle navíc když víme jak GoT skončilo.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nejhorší na tom je, že na další sérii se má čekat nejméně do léta 2026 a finále asi v létě 2028... Nechápu na co jsou ty 2 roky potřeba. Epizod je méně než bylo standartem u GoT, herců je méně, dějových linek je méně a v epizodách se nic časově nákladného neděje.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tohle bylo velké utrpení. Další sérii už nedám. Druhá série je jednoznačně největší ztráta času jakou jsem za poslední dekádu viděl. 

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Dacsus

To je velmi trefné pozorování. Co tlustoprase neopsal, to nevymyslí. Ale v případě osmičky GoT byl scénář hodně pod sedmičkou, která už také nečerpala ani z knih ani historie. Osmička byl příšerný sešup s kvalitou daný imho malou časovou a finanční dotací.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Postavy a príbehy nie sú zďaleka také pútavé ako väčšina príbehov z Game of Thrones. Trpí to podobným problémom ako neskoršie série GoT, no ešte horšie, pretože GoT aspoň mala veľmi pevný základ. V konečnom dôsledku House of the Dragon sa len vezie na vlne už existujúceho obrovského publika, napriek kritike jej finálnej série. Je to postavené na slabých základoch, a druhá séria je snahou roztiahnuť to málo ešte viac.

 

Prvé série Game of Thrones boli dobré len preto, že Martin opísal historické udalosti a preniesol ich do fantasy sveta. Ale historické udalosti, ktoré sú naozaj zaujímavé a nie veľmi známe, vzčerpal takmer všetky, a ďalej musel vytvárať príbeh sám, čo je dôvod, prečo sa na konci zasekol, po tom ako v posledných knihách generoval totálny bullshit.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Tahle série se dala vlastně shrnout tou montáží na konci 8 dílu:-)

A individua, které se zde nad tímto rozplývají, Zacku Snyderovi nemohou přijít na jméno za pár zpomalovaček a příběhových zdržovaček :-D 

na příspěvěk reagoval Ingtar2

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

Tak neviem, mne sa po 8mich epizódach prvej série zdá, že sa tam pomaly nič nedeje:) Proste postavy a najmä herecké výkony sú skvelé, ale ten dej mi príde jednak nezáživný a druhak hrozne nezrozumiteľný. 

...inými slovami, síce to je u mňa tak na 3/5, ale necítim potrebu pozerať to z nenávisti, a to isté by som radil aj ostatným. Je tu toľko skvelých seriálov, nepozerajte to čo vás nebaví:)

na příspěvěk reagoval cernakus

Jasic

Jasic (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nemám ráda, když je toho moc a rozpatlá se to. Nevím, jak jinak to napsat 😆 Do budoucna zapracuji na svých vyjadřovacích schopnostech 😃

Nejsem žádnej Rorschach, s černobílými názory. Nemusím být na té či té straně. Ale kdyby měly vznikat další a další a další spinoffy, asi by mě to už otrávilo. 

na příspěvěk reagoval Updated_Cake

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jasic

Ok :)

Ale stejně jsem trochu zmatený, jedním dechem píšeš "aby nedošlo k nedorozumění, mně se seriál líbí" a zároveň stále hovoříš něco o zbytečnosti spinoffů a jejich nekvalitě... Tak se rozhodni, který postoj chceš zastávat :)

na příspěvěk reagoval Jasic

Související novinky

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

16.07.2024

Jen pár měsíců nazpět jste se u nás mohli dočíst, že plánovaná třetí řada veleúspěšné Euforie se zmítá v problémech a není zdaleka jisté, jestli se vůbec na druhou sérii bude nějak navazovat a příběh… (více)

Rod draka přiletí i se třetí sérií

Rod draka přiletí i se třetí sérií

18.06.2024

Jsou zprávy, které sice nejsou nikterak překvapivé, o to víc ale potěší. Žhavými intrikami a ještě žhavějšími bitvami natřískaný Rod draka je obřím hitem - pilot první série dodnes zůstává… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama