Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Rada by som tie pupáky, ktoré sa podľa môjho oka zväčšovali s každou scénou vytlačila, lebo milujem hnis. Nerozumiem, prečo má od mnohých "filmárčiny" znalých mudrcov film také zlé hodnotenie. Bol to konečne horor s hororovými prvkami, aké majú byť. Ak toto niekto nechápe, tak už potom neviem, čo chce od hororu. Až na zopár absurdností (čo sa nájde v každom horore, aj filme celkovo), je toto pre mňa na 90%. Možno sa kresťanom nepáči, že farár je zase vykreslený ako úchylný mamonár, takže to hodnotia slabo. Ehmmmm... No, niektorí (a nie je ich málo) sú. BOHUžiaľ! Bolo to skrátka supecool, ak niekto nesúhlasí - pobite sa so mnou! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Při sledování polského snímku „Dnes v noci v lese nikdo nespí“ jsem měl pocit, že jsem si pustil nějaký starší americký slasher. Není to nic jiného než kopie amerických filmů – úvod s partou, která někam jede, pak se baví, nechybí ani sex, a nakonec se to celé zvrtne. Není zde jediný moment překvapení. Přiznám se, nechci sledovat filmy, které jsem už viděl, jen trochu v jiné podobě. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem za jeden týden sjel celou sérii Pach krve s dost rozporuplnými pocity, mezi nimiž panovalo znechucení ani ne tématem jako sestupnou kvalitou a díky tomu na celou hexalogii spíše nadávám. Někde hluboko vevnitř ve mně ale stále tkví potřeba se takovému druhu hororů semtam věnovat a Netflix úplně z neznáma nadhodil díky době, ve které vznikl, ne úplně otřesného zástupce tohoto subžánru a až na nesmyslnost s původem znetvoření zdejších monster s filmem nemám žádný problém. Naopak bych se klidně kouknul na možné pokračování. [viděno na Netflixu 1.11.2020] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má přes 50%? Cože? Tak tomu fakt nevěřím! To u něj všichni usnuli a na konci si řekli: "Nebylo to tak špatný.", nebo kde udělali soudruzi chybu? Tenhle film má totiž všechno. A tím vším myslím všechno špatný a klišoidní. Proboha, tady je každá scéna takový klišé, to se fakt nedá. Jako by režisér okopíroval každej slasher, co kdy existoval! Zaprvý - partička teenagerů. Vždycky jsou to teenageři. Nemůže to bejt aspoň jednou parta padesátníků do prdele? Tábor má bejt o detoxikaci od sítí a oni jim ani neprohledají batohy. Ok. Jinak parta je naprostá klasika - sexy holka (samozřejmě blondýna), co se vyspí s každým druhým. Pak je tady introvertní holka, co má za sebou rodinný trauma (jako jediná přežije, což je samozřejmě jasný už od začátku). Oplácenej nerd, kterej mluví o hororech, konspiračních teoriich atd. a dá se dohromady s introvertkou. Svalnatej chlápek, co umře jako první. A gay, kterýho chce znásilnit místní kněz. Hlavní záporáci jsou mutanti, který asi posednuli mimozemšťani, nebo nevím. Jo a taky nesmí chybět klasickej flashback prozářenej světlem, kdy se auto vybourá. Kdo si sakra dělá selfíčka v autě za jízdy, proboha! A jak se tý holce podařilo vylítnout tak daleko a při tom vypadat, jako by přišla z gala večera?? No jedeme dál. Mutanty nikdo neslyší i přesto, že mají tak tunu a chrčí jako traktor. Parta se furt rozděluje a vrací se nazpátek místo toho, aby utekli. A vedoucí tábora nemají telefony?? Ani vysílačky?? To jako vážně?? Co kdyby se jim něco stalo? Zákaz mobilu se na vedoucí nevztahuje ne? Jstli jo, tak je to pěkně na hovno pravidlo! A taky nesmí chybět divný domorodci z bouchačkou. Na konci se hlavní hrdinka rozhodne, že místo útěku se pomstí. Ježíši Kriste, tenhle film.. A policajt nezmůže vůbec nic, protože je úplně hluchej. Bratři to samozřejmě přežijou. A zapomněla jsem zmínit, že klasicky chodí pomalejc než hlemýždi a tahají za sebou sekery.. Hodnocení: V jednu chvíli jsem si i myslela, že je to parodie, ale ono ne, tvůrci to mysleli naprosto vážně! A on je i sequel?? Oh dear god.../10 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mohla to být fajn pocta a zároveň parodie žánru slasher. Bohužel, ani jedno nedokázali tvůrci viditelně protlačit, takže jsem pojal podezření, že všechny ty extrémně dementní postavy a roztomile brakový příběh myslí vážně. Ergh, samozřejmě že nemyslí, ale provedení je dost žalostné. Opakovaným používáním scén z jiných filmů (v některých případech opravdu identických kopií) poctu nevytvoříte. Hlášky o hororových klišé a nesmyslech a následné páchání ještě větších klišé a nesmyslů zase nevytvoří parodii. A potom, kurník, natočit polský slasher a nepoužít takřka nic z polských reálií (či mýtů) - škoda, fakt škoda. Občas zahapruje technická stránka, ale to přehlédneme - stačí vzpomenout, jak otřesně ošetřené často byly filmy, z nichž se tu vychází. Dvě hvězdičky jsem chtěl omluvit zábavou a stylovým duem zabijáků, nicméně zábavu dost ředí fakt, že by film mohl být bez potíží o dvacet minut kratší. Takže jedna a půl, zaoukrouhleno - i díky tomu, že je tu moc fajn soundtrack. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama