Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dej prvého filmu sa až prekvapivo ''elektrizujúco'' prenesie do tohto sequelu, v ktorom je sympatická hlavná hrdinka odhodlaná nájsť toho, kto jej pomocou únikovej hry zničil život. Dej sa dostane velmi rýchlo do zabehnutých kolají a poteší velmi sympatický casting, ktorý tento raz čelí už trochu horšie vyzerajúcim a hlavne CGI presýteným nástrahám. Sequel si stále drží slušné tempo, záhady okolo Minosu sú podmanivé a aj záver je s prehladom vybudovaný pre ďalšie pokračovanie. Či už sa bude Adam Robitel venovať jemu, alebo inému hororovému projektu, určite si zaslúži pozornosť. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma bavil viac ako tento druhý. Úlohy sú síce dobre vymyslené, ale tie s prvého filmu mi prišli lepšie. Viac menej je to to isté, čo ponúkol prvý diel a ako celok je to v pohode jednohubka, ktorá vie byť aj zaujímavá a keďže je to také krátke, rýchlo to odsýpa a moc to nenudí. Pre ľudí, ktorý obľubujú žáner horor, či radi podstupujú hry Escape Room, odporúčam. 55% - 2* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I přesto, že byl Escape Room (2019) jen x tou variací na Cube (1997) tak měl měl kupodivu celkem svižný tempo a šlo o celkem slušnou (průměrnou) podívanou, která ale rozhodně nenudila. O tomhle (pro mě) zbytečným pokračování to říct nemůžu. Tohle už prostě bylo ždímání suchýho hadru. Navíc konec naznačil, že by měla přijít trojka ve které to roztočí sirotek Isabelle Fuhrman. No potěš koště. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani lepšie, ani horšie ako jednička. Pasce sú celkom nápadité a z minula sa našťastie neopakujú. Riešenie záhad je samozrejme úplne mimo realitu, či už spôsobom pokladania hádaniek v rébuse alebo samotným časovým deadlineom, to by nevyriešil ani Sherlock. Je to krátke, postavy absolútne zameniteľné a bez charizmy, má to fajn zvraty a odfláknuté finále, až príliš okato otvárajúce dvere priamo dokorán pre nasledujúcu časť. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Na pár unikovkách už jsem byla...ale žádná z nich nebyla tak vytuněná, jako tahle. Ne že bych si teda stěžovala. Ha. Skvělé nápady. Lasery, kyselina...bavila jsem se snad o chlup více než v prvním díle. Neřeším (ne)logičnost, je jasné že v reálu a pod takovým tlakem by vyřešení těch hádanek nebylo možné + vymýšlení toho všeho, tak jistě. A ještě by každému před vstupem šoupli k podpisu vlastní testament....To vše dávám stranou. Chtěla jsem jen trochu zábavy. Bylo fajn vidět Isabellu Fuhrman i Holland Roden. Na dvojku Zoey & Ben se pěkně kouká, jeden jim prostě musí fandit. A že by třetí pokračování? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)
  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)

Reklama

Reklama