Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

A tak král Mínós, pověřil největšího Řeckého stavitele Daidalose, aby postavil labyrint, ze kterého nebude možnost uniknout a v samotném jeho středu, číhal napůl člověk a napůl býk. Zoey a Ben, v předchozím díle, unikli jen z jedné části labyrintu a teď je čeká, další část, asi takhle by se dal tenhle film popsat. Je fajn, že přestože Zoey a Ben fyzicky unikli, tak po psychcické stránce, tam sou stále uvězněný a tvůrci hry jim opět připomenou kam patří. Najednu stranu je fajn, že film má krátkou stopáž, ale na druhou stranu až na Zoey a Bena, ostatní postavy nedostanou skoro žádný prostor a přitom, mi veteráni z jiných her, byl idost sympatický a natodzdíl od předchozího dílu, tak víc spopracují a nejdou proti sobě. A co se týče různých místností a pastí v nich, tak ty první dvě sou takové průměrné, ale třetí a čtvrtá, sou fakt něco, sou docela děsivé a uniknout z nich neni úplná sranda. Ale opět krátká stopáž, takže v žádné místnosti to neni na dlouho a to je fakt škoda. Ale jinak je to jako předchozí film, je to napínavý, má to zajímavý vývoj, takže trojka snad bude příští rok a herci hrají svoje postavy na jedničku, jen by to chtělo jim dát prostor. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma bavil viac ako tento druhý. Úlohy sú síce dobre vymyslené, ale tie s prvého filmu mi prišli lepšie. Viac menej je to to isté, čo ponúkol prvý diel a ako celok je to v pohode jednohubka, ktorá vie byť aj zaujímavá a keďže je to také krátke, rýchlo to odsýpa a moc to nenudí. Pre ľudí, ktorý obľubujú žáner horor, či radi podstupujú hry Escape Room, odporúčam. 55% - 2* ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hodně v poslední době koukám na různá pokračování filmů, které mě zaujali před pár lety. První Escape Room mě bavil jako fanouška samotných her. Navíc byl nenáročný, bez gore a hezky se uzavřel. Vlastně jsem i trochu čekal, že by z toho mohla být série. I tak jsem ale VŮBEC nezaznamenal pokračování. Natož, že by to šlo i do našich kin. Chvála Netflixu, že si na mě vzpomněl. Escape room dva je klasický sequel, který nabídne stejnou porci obsahu jako posledně. Ale na rozdíl od Murder Mystery 2, které jsem recenzoval před chvilkou, tak ER 2 nenabídl vůbec nic navíc. Ačkoli jsem se docela bavil a film utekl, tak u filmu, který má ambice být kvalitní hororovou zábavou (alespoň jako jednička), tak je to zoufale málo. Hádanky jsou zajímavé, ale zvrat na konci slabý a celková zápletka nijak nezajímavá. Tady už bych raději sérii opustil. (48 %) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[85%] Viděno v kině. No sláva, sotva jsem odcházel z kina, v hlavě mi šrotovalo, že musí určitě vzniknout trojka! Doufám, že se tak stane. Jednička byla teda o něco lepší, prostě pecka se zajímavými postavami, prostředí labyrintů plných pastí atd. Tohle bylo prostě takové, klasické pokračování, které mělo ale absolutně stejně dobrou atmosféru a technickou stránku, napětí atd jako v prvním filmu. Co se týče pastí – opět byly skvělé, jen si ale říkal, že byly po logické stránce tak složité, že bych jejich řešení snad nikdy nevyluštil, ale co – to kritizovat nechci. Bylo to napínavé, krásně natočené, k ústřední dvojici herců, kteří hráli v hře v předchozím snímku se chtě nechtě přidal tucet jiných hráčů. Určitě mě zabavili, jen v jedničce byly k těm postavám dodány i jejich příběhy o životě, což zde trochu chybělo. Ale nevadí. Ke konci se tu dočkáme i jednoho návratu z postav. A co se týče nepředvídatelnosti úmrtí hráčů, tak to bylo takové napůl. Něco jsem odhadl, něco zas ne. Úplné finále bylo dobré, jen jsem v tomto díle už očekával nějaké větší odhalení a bližší vysvětlení společnosti, kteří vytváří tyto únikové hry … No, snad se toho dočkáme v potencionálně třetím dílu, který doufám, že sakra vznikne! Soundtrack byl opět dobrý, ale ne tak výrazný, abych poznal, že ho skládal Brian Tyler, ale k filmu pasoval. Pátou hvězdu nedávám, ale to neznamená, že jsem si tento sequel neužil! ()

nany2121 

všechny recenze uživatele

Strašnáááááá nuda !!! Videl som to v kine. Dúfal som, že kino pridá na zážitku, ako to často krát býva.  Moje sklamanie bolo o to väčšie. Ten film nemal konca. Hanbil som sa, že som nato zavolal aj priateľku :D :D Z kina sme odchádzali so slovami: "To bola, ale blbosť!!! Mám pocit, že ľudstvo osprostieva. Bezduchý nudný dej, postavy nevýrazné, okatéé, strašná sprostosť. Nad tým filmom sa mi rozum pozastavoval :D Je mi ľúto, že dnešná mládež sa kŕmi takýmito bezduchými sračkami. Dnes sa normálne filmy už pomaly ani netočia :((( ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)
  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)
  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)

Reklama

Reklama