Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

gapa466 

všechny recenze uživatele

Na mě moc americký. Jejich pojetí Vánoc je pro mě úsměvné. Asi by se mi líbilo, kdyby se hlavní hrdina propadl jen v času. Propadnutí v prostoru jsem moc nechápal. Jako evropský film by to dávalo větší smysl.  Zápletka lehce předvídatelná. Herci sympatičtí a příjemný pro odpočinkový film.  Jen jsem rytíři nevěřil, jak se vypořádával s všeobecným pokrokem. I všeobecná mluva rytíře (mimo té co okoukal z TV) by asi byla hodně jiná..........když o filmu vůbec nepřemýšlíte, tak lze shlédnout. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Hodně amerických vánoc, hodně cukrdlátek, kopec ťuťuňuňu, středověk jak z fungl novýho a naleštěnýho lega, žádný drama, žádný komplikace...jde se přímo k věci, chemie nefunguje. Potenciálně problematické situace se "vyřeší" úsměvem. Herci jinak fajn. Příběh proteče jak voda brčkem, úzkým pramínkem bez jakýchkoliv odbočení nebo narušení. Jako kulisa ke zdobení stromku, pečení cukroví nebo operaci mozku je to ale v pohodě. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která potěší převážně divačky. Vanessa je rozkošná, milá a sympatická. Její rytíř to samé, zamilujete si ho za jeho nemotornost a nevědomost. Bylo hezké pozorovat jak se postupně sbližovali a navíc během té krásně vánoční atmosféry, ta je ve filmu opravdu kouzelná. Rozhodně to není top vánoční film, ale jednou ročně, proč ne. ()

Vilda_H 

všechny recenze uživatele

Nemám rád středověkou tématiku, nemám moc rád romantické filmy, ale přesto je tenhle film skvělý. Není náročný, na někoho možná až moc sladký, ale film srší opravdovou Vánoční pohodovou atmosférou, upozorňuje na dobré rytířské mravy a je zvláštní, jak přenesený rytíř do dnešní doby tak kontrastně ukazuje, jak nám dobré mravy a obyčejná milost schází. Víc takových filmů, just peace of kidness. 87 %. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce žiadne terno, keďže takýchto "návštev" z iného storočia sme tu už mali viacero. Napriek tomu to stále nie je až také otrepané, a stále tu existuje obrovské množstvo potenciálu. Vianočných filmov sa produkuje v súčasnej dobe až prehnane veľa, takže o to ťažšie je, keď nejaký vynikne. A hoci The Knight Before Christmas nebolo nič prevratné, tak v tej klišo-trápnej konkurencii vianočných filmov bol minimálne o úroveň lepší ako bežný priemer. Bola to príjemná oddychovka, sympatické postavy, dialógy s milým dôvtipom (ktorý nespadal k otrepanej teatrálnosti), a dokonca aj pointa bola pekná. Takže za mňa OK, tie 3* plne zaslúžené! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)
  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno