Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná nablblá hovadina, která si ani trošku nezaslouží místních 55%. To je přesně o 50% víc než by to mělo mít. The Guardian to nedávno shrnul v článku "Turkey anyone? Why standards slip at Christmas when it comes to film" a musím s nimi souhlasit, v předvánočním a vánočním čase se opravdu objeví hodně pofidérní filmy, které by v jinou roční dobu neměly šanci. Pominu historické nepřesnosti (irský "hrad" Charleville byl stavěn mezi lety 1798 až 1814, středověkou angličtinu opravdu z té moderní neuděláte divadelním deklamováním a občasným použitím archaismu jako "egads" či "toodle-pip", atp.), jelikož těch tam bylo na několik knih. Dialogy jsou vyloženě hloupé, herci tragičtí a postavy se chovají dost podivně. Každopádně až budu potřebovat nasekat dřevo na topení tak si pozvu toho typa s mečem, jelikož ten to dříví seká jak kosou louku. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasny vianocny film s kuzelnou atmosferou ako sa patri,ktora cloveka uplne dostane,samozrejme je to romantika ako hrom s miernou davkou sci-fi,pretoze sa tu tak trosku cestuje v case,Vanessa Hudgens je ohromne okuzlujuca,Josh Whitehouse je sympatak a Emmanuelle Chriqui je neskutocne krasna,k tomu vsetkemu velmi pekny pribeh a hudba,ktora vam vylepsi naladu a ja som sa pristihol ako sa usmievam,takze je to jasne...:-) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce žiadne terno, keďže takýchto "návštev" z iného storočia sme tu už mali viacero. Napriek tomu to stále nie je až také otrepané, a stále tu existuje obrovské množstvo potenciálu. Vianočných filmov sa produkuje v súčasnej dobe až prehnane veľa, takže o to ťažšie je, keď nejaký vynikne. A hoci The Knight Before Christmas nebolo nič prevratné, tak v tej klišo-trápnej konkurencii vianočných filmov bol minimálne o úroveň lepší ako bežný priemer. Bola to príjemná oddychovka, sympatické postavy, dialógy s milým dôvtipom (ktorý nespadal k otrepanej teatrálnosti), a dokonca aj pointa bola pekná. Takže za mňa OK, tie 3* plne zaslúžené! ()

gapa466 

všechny recenze uživatele

Na mě moc americký. Jejich pojetí Vánoc je pro mě úsměvné. Asi by se mi líbilo, kdyby se hlavní hrdina propadl jen v času. Propadnutí v prostoru jsem moc nechápal. Jako evropský film by to dávalo větší smysl.  Zápletka lehce předvídatelná. Herci sympatičtí a příjemný pro odpočinkový film.  Jen jsem rytíři nevěřil, jak se vypořádával s všeobecným pokrokem. I všeobecná mluva rytíře (mimo té co okoukal z TV) by asi byla hodně jiná..........když o filmu vůbec nepřemýšlíte, tak lze shlédnout. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně přesvědčený o funkčnosti tohoto počinu jako takového. Dokonce to nemá ani ten správný vánoční šmrnc. Dvě hvězdy jdou hlavním hereckým ženským rolím, které vypadají, skoro jako by si odskočili s filmů pro dospělé, zahrát nějakou komedii/romanci. Jednu dávám za prostředí a trochu toho sněhu. Zbytek je blbost, ideálně pro projekci na tv nova. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)
  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)

Reklama

Reklama