Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

kajas 

všechny recenze uživatele

Protože jsem loni přežila Toulové Revizory, měla jsem dojem, že nic horšího už tahle paní natočit nemůže. Objektivně je její zatím poslední film skutečně lepší, dosáhl totiž alespoň standardních technických parametrů a najde se v něm pár světlých momentů (Tereza Petrášková je navíc docela sympaťačka, takže doufám, že spolupráce s Toulovou ji nezabrzdí v rozletu). Žádný zázrak se ale rozhodně nekoná. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Oproti Revizorům jde ve filmografii Evy Toulové o mírný posun vpřed, alespoň formálně to už vypadá jako film. Ale jako scenáristka je Toulová pořád stejně marná. Nedokáže z námětu vymáčknout vtipné situace ani dialogy, natož gagy či hlášky (momentů, u kterých jsem se pousmál, bylo opravdu jen pár). Některé scény měly slušný potenciál, ale Toulová z nich bohužel nevytěžila většinou skoro nic. Snad jediným pozitivem je objev a - ano - i herecký výkon sympatické Terezy Petráškové. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

až do dneška sem nevěděl že má Magnusek sestru...každopádně,po skoro hodině a půl utrpení sem chtěl napsat něco třeskutě vtipného,ale nakonec mě vůbec nic nenapadá,protože tohle je prostě jen smutné.Chápu,že doba je jaká je,nicméně i tak budu stále doufat,že někdy uvidím (nejen) český film od ženy pro ženy (velmi pravděpodobně),který nebude působit tak že ho psala a točila zapšklá stará panna,která ale krom toho že všechny chlapy vyobrazuje jako naprostá hovada neumí pořádně napsat ani dobrou a sympatickou ženskou postavu.Tohle je zoufalé i na televizní poměry,natož aby na to někdo šel dobrovolně do kina...0% ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Týýýý jóóóó! Musím před Evou Toulovou smeknout; pokud dokázala napsat a zrežírovat něco takového, zaslouží si jedině hluboký obdiv. Ale teď vážně; Eva Toulová dokázala s tímto snímkem podlézt nejednu velmi nízko posazenou laťku, takže mi dala vzpomenout například na mé "oblíbené" Revizory. Stačilo úvodních deset minut a měl jsem jasno, jakým směrem se bude snímek a mé hodnocení ubírat. K filmu se už dále vyjadřovat nemusím, jen bych ještě rád dodal, že si u mě firma Bandi vydobyla první pozici v boji o nejzoufalejší snahu vnutit divákovi své jméno. Fuj, to byl zase zážitek. P. S. Dodatečně jsem zjistil, že Eva Toulová má na svědomí i ty Revizory, to ovšem všechno vysvětluje... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten prúser, keď neherečka hrá vo filme herečku. Totálne zúfalstvo. Navyše ide o feministickú kravinu, kde sa neúspech jednej chudery môže kto iný ako manžel. Samozrejme ten je žobrák, nič nerobí, ale podvádza a pije. Klasické klišé. Vlastne pomaly každý muž, ktorý sa v tomto filme objaví, je hovädo alebo hlupák. Toto je horšie ako Evitine romány a to je už čo povedať, lebo to je dno, ktoré ťažko preraziť. A celé to je odrozprávané pomaly ako román a kde len mohli, tam pridali vulgarizmus, pretože asi v tom sa prejavuje ženská sila. A scénka s Latinákom bola asi najtrápnejšia filmová pasáž za posledných 10 rokov. No ešte trápnejšie je, že na tento portál nabehli samotní tvorcovia filmu, aby dostali film aspoň do modrých čísel. Ale dlho tam nevydrží. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Hneď v úvodnej scéne si môžete v odraze Steliných okuliarov všimnúť štáb. (Johnny.ARN)
  • Natáčení filmu probíhalo v Praze a Červeném Kostelci. (SONY_)

Reklama

Reklama