Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel další veskrze průměrná netflixovina, sice s dvěma celkem zajímavými zvraty, ale jinak je vidět, jak je námět postaven přesně tak, aby varioval všemožné thrillery z devadesátek a ničím extra nevyčníval. Snad jen hlavní dvojkou, která je fajn a vlastně jsem si kvůli nim film pouštěl. Komu vadí Jason Momoa, ruce pryč. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No takze do urciteho momentu ma tento film bavil,dalo sa na to pozerat,ale potom prisiel prekvapivy moment a zvrat,ktory stal totalne za ho*no,ak si to clovek premietol spatne,tak sa z toho vyklula mega-pi*ovina prvej triedy,taka typicka americka,ak si nabuduce budem chciet pozriet sci-fi zaner,pustim si radsej Star Wars a este co sa tyka herca Jasona Momou,mam ho rad,ale zjavne musel pribrat,lebo jeho pohyby boli tazkopadne,aj slon je rychlejsi ako on,plus chcelo by to noznice a ziletky,lebo ten bezdomovecky vyzor uz nie je ziadna slava...:-) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Není těžké odhalit předem podobný zvrat ve filmu, u kterého si můžete v každém druhém komentáři přečíst, že je v něm tak šíleně překvapivý TWIST, no páni! Takže mně se to povedlo už po čtvrt hodině, a schválně jsem si všímal, jestli logika tvůrcům někdy ujede: a ano, ujela, protože během výslechu zbitých obětí po první velké rvačce jeden z mužů jasně říká něco, co na konci vůbec nesedí. Pitomý, levný a nudný thriller s pár celkem fajn akčníma bitkama. [Netflix] ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tvl to byla, ale pííí..tomost. U Jasona bych to ještě nějak rozdýchala, ale ten dějový zvrat a co se dělo pak, rozhodně ne!!! Bylo to neskutečně tupé, vyprázdněné a bez jakéhokoliv nápadu. Divím se, že jsem se vůbec dokoukala i když vlastně jsem čekala jestli na mě nevybafne něco ještě stupidnějšího. Za mě 25% ať nežeru... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Momoa je Momoa. Ten chlapík má skrátka toľko charizmy, že dokáže ľavou zadnou pretaviť na slušný film aj podpriemernú záležitosť. Ale záver svojim twistíkom príjemne prekvapil. Čo sa týka obsahu, mohlo to byť premyslenejšie a hlavne viac akčných scén. A nebál by som sa aj pritvrdiť. Priemer. 60/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama