Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Figu 

všechny recenze uživatele

Já bejt Isabelou, jsem fakt pořádně nasranej, že hraju hlavní roli a nejsem nikomu vlastně v podstatě celej film pořádně na očích... Naopak Momoa si asi může pískat, když za to sežral solidní honorář, slávu a byl i vidět, přesto, že tam vlastně vůbec celou dobu nebyl... Hm, to je zapeklitej případ, nicméně na béčkovej počin, to nebyl vůbec špatnej tah! 65% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bajka o pomstychtivém ploutvonožci, nebo spíš o mořským panicovi, který se chce pomstít fermaceutickým korporátním žralokům, co vysávají z peněženek šupinky, od blbých delfínů na osud mořských životů, když si budou do sebe píchat to žluklé zlo, a aby se v tom jen nenašel háček, a nevylovila je krvežíznivá zubatá, a nebo třeba takový P. Šermen. Těm mafiánským piraňím, jako je Andrej Ploutviš, a Roman Langusta, je se potřeba dost dobře pomstít, a to o holou ploutev. Oproti Hledáním Nema, těžký hovno. Rutinný pásový zKurvisácký produkt na zakázku blbým kapříkům a úhořům, a hlásit jim slanou vodu z mrtvého moře, a žrádlu pro akvarájní Dorotky. Momoa, ať si je takovým přerostlým svalnatcem z Havajské plantáže, jak chce. Sympatii má, asi stejně jako Skála. Uvidíme, jestli se z Aquamena za pár let stane Poseidon, Bohem a Vládcem moře, nebo spíš podmořským dnem dabovaní animovaného korýše v nějaký ultra korektní Diznyovce, kde bude Ariel snědá, a toho raka radši taky natřou nejlépe načerno. Isabelka, jako vždy na levelu znásilnění, a anální felaci. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rok mi to ležalo na HDD a na USB a nie a nie sa k tomu dostať. Bol som si vedomý, že je to len sprostrý Netflix priemer a tak som sa k tomu staval. Konečne som sa k tomu dostal a napriek tomu, že to naozaj bol len priemer, neľutujem moc, že som tomu venoval čas, pretože po roku a niečo od prvých trailerov mi úplne unikli všetky detaily, ktoré k tomu vtedy kolovali po nete a tak som bol milo prekvapený obrovským záverečným twistom, ktorý teraz spätne môžem povedať, že bol očakávaný a boli k tomu náznaky (Momoa na tréningu, potom dcéra na tréningu, pohľady pred metrom na seba atď.), ale normálne ma aj tak prekvapil a nečakal som ho. Keď k nemu došlo, tak mi to hneď docvaklo a malo to logiku, nebola to len taká prachsprostá "WTF" scéna, ale naozaj to sedelo do vývoja, do všetkého. Takže slušných 55-60%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Njn, Mendoza sa veľmi snaží na každom poste na ktorom je, ale u mňa že vobec. Jedno plus je to, že to nebola uplakaná rako-dráma o problémoch v rodine a tak, ale že sa trošku aj strieľalo, aj sa bili a malo to aj ten nádych napätia. Čo z toho, keď po tom šokantnom switchu si uvedomíte, že príbeh by sa skončil už na večernej recepcií? A to vymysleli že traja ľudia. Dá sa to pozrieť, neurazí to a nešklbal som si kotlety. 1 z 5   Páči sa mi to ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala Hra o Trůny a Aquaman, byl by Momoa na úrovni Stevena Seagala a svůj herecký um a čich na projekty ukazuje i zde. Utahaný akčňák, který je béčkem jak z devadesátek ale snaží se být něčím zásadnějším. Bohužel akce je naprosté minimum, nevypadá moc dobře a zápletka i její vyvrcholení je směšná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)
  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama