Reklama

Reklama

Vidlík má otázečku

(seriál)
  • USA Forky Asks a Question (více)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vidlík si klade důležité otázky o fungování světa, například: Co je to láska? Co je to čas? A samozřejmě nejhlubší otázka ze všech: Co je to sýr? (BMW12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jo Vidlík to je klasa! Jako fotr, při pohledu na moje dva caparty zírajíc na tyhle "skeče", zamačkávám slzu a roztíkám se dojetím! A to mi stačí! (mimochodem, čtvrtej díl s Woodym, kde v druhé hlavní roli vystřídal Buzze právě Vidlík, mě samotnýho docela baví!). 65% ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvázi náučný program pre deti, ktorý im má objasniť niektoré pojmy, ktoré nemusia jednoznačne chápať. Takýchto vecí tu už bolo kopa a ešte kopa ich bude. OK, Disney chcel pre svoju novú stream-službu vytvoriť niečo s Toy Story tematikou a ok, že to bolo na takýto spôsob. Obsadiť Vidlíka do hlavnej úlohy tohto žánru je pochopiteľné, avšak mňa tá postava príliš neoslovila ani vo filme. Chýba tomu nejaká pridaná hodnota, nejaký prípadný rýchlopríbeh - niečo, na čo sme u Pixaru zvyknutý. Takto je z toho úplne zbytočná vec, ktorá slúži čisto len pre zisk... Aj keď vidieť znovu starých známych bolo veľmi fajn. ()

Reklama

Olicsfdias 

všechny recenze uživatele

Seriál z prostředí Toy Story, který jímá kraťasy o zapeklitých až filozofických otázkách Vidlíka. Někdy se jedná o absolutně banální vysvětlení a humor (viz Kdo je to šéf?), ale občas se pobavíte a trošku zamyslíte nad složitostí některých otázek, které nesou lehké vysvětlení z plastových úst hraček (viz Co je to sýr?)! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doma máme nového hrdinu. Vidlík je pro malou naprostý favorit a ty naučné kecy prokládá špatnými vtipy i veselými tanečky. U nás tím pádem vládne spokojenost. Díl s hrnkem je super. To nízké hodnocení chápu, rodiče nemají na ČSFD čas (já mám naštěstí aplikaci!) a dečka zase nemají ČSFD. Doufám, že stihnu sehnat plastovou lžícovidličku než je Evropská unie zakáže. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama