Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Povedený a velice surový horor říznutý s černou komedií. Jehož všechny aspekty překvapivě fungují a vy se tak často přistihnete v úsměvném šklebu ve chvíli, kdy někomu zrovna lezou z těla střeva nebo mu brutálně amputují končetinu. Vtipné scény vyvažují ty nepřijemné a brutální a tak film poskytuje dívákovi celou škálu různorodých emocí, což vždy oceňuji. K dalším bodům, příběh je pak lehce nadprůměrný, se zajímavými hlavními postavamy, prostředí zvoleno perfektně a jsou zde i velice propracované akční scény s krvavými efekty. 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoiler. Popravdě jsem podle zdejšího veskrze pozitivního hodnocení čekal něco víc. Sice se to snaží být vtipný, ale tenhle humor mi až tak nesedl. Akce i krve je tu celkem dost, ale o nějakým napětí nemůže být ani řeč. Otřesný je i herecký obsazení. Nenašel jsem ve filmu ani jednu postavu ( herce ), která by mi byla aspoň trošku sympatická. Už to tu někdo psal a já souhlasím. Ta mladá kozatá vypadala jak Bára Štěpánová zamlada. Její matka mimo jiné toužící po vybělení análu vypadala jako zombie už před nakažením. No a Michael ? To bylo fakt vemeno k pohledání. Plusem je určitě konec, kterej dopadl přesně tak jak jsem si představoval když jsem tohle nesympatickýtrio uviděl. Takhle má podle mě vypadat hororový Happy End. Jinak se podle mě jedná o průměrnou hororovou komedii, která větší díru do světa neudělá. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S odretými ušami za tri. Gore celkom fajn, ale mohol byť trošku viac originálnejší, keď nerátam "vtáka-letáka". Vtipu to malo extra málo, takže za komédiu by som to nepovažoval, tak maximálne za trapédiu. Mohlo to byť o dosť lepšie. Tupé chovanie postáv a tupý koniec. Škoda premárnenej šance, mohla to byť dlhotrvajúca žánrovka. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Mladík, jeho frajerka a jej mama idú autom do ruského špitálu. Dôvodom ďalekej cesty sú nemocnicou inzerované lacné ceny za plastiky na nete. Nádejná snúbenica si ide zmenšiť obrovské prsia. Zaťažujú chrbticu a bránia pri behu. Matka ide na x-tý face-lifting . Ošumelý vzhľad nemocnice, ledabolé vyšetrenia a zanedbaná hygiena neveštia nič dobré. Navyše, šéfchirurg Krawczyk experimentuje s večnou mladosťou, čo má za následok stvorenie zombíčky. O jej vypoustenie sa nedopatrením postará smoliarsky temer snúbenec. Krvavý operačný zákrok, neštítiaci sa hororu ani humoru môže začať. Žiadne zdržiavanie, toto je rýchla jazda. Drsná paródia na fungovanie plastických chirurgií (vrátane populárneho zväčšovania pinnďulákov) a zároveň najlepšia zombie komédia od čias Braindead. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tuším je to pre mňa prvý horor (komédia) z Belgicka a hneď totálny nášup! Nemám rád komediálne prvky v horore, ale v dnešnej dobe keď tu straší vírus som vďačný aj za takúto blbinu. Krvou a vnútornosťami sa tu nešetrí, masky sú fakt podarené a prsia hlavnej hrdinky...o tom ani nehovorím. Vtipných scén je tu viacero (horiaci - zmrznutý penis asi vládne) takže ako jednohubka na večer celkom poteší. A záver konečne taký ako sa patrí :) ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama