Reklama

Reklama

Spider-Man: Bez domova

  • USA Spider-Man: No Way Home (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Pekne natočená kravina. 40 ročný Garfield a takmer 50 ročný Maguire tu vyzerali naozaj hlúpo. Neviem či im nevyšiel budget na to, aby ich trochu omladili, alebo to bolo kreatívne rozhodnutie režiséra... každopádne, film si ukradol Dafoe a Molina. Cumberbatch sa len tak potuluje a keď sa už všetko posere, tak príde zachrániť prdel mladému Hollandovi, ktorý bol zrejme vystavený najťažšej úlohe v svojej filmovej kariére - hrať. Moc mu to nešlo a tie emócie som mu teda nebaštil. A žiaľ, Disney ťahá Marvel ku dnu. Potenciál urobiť z tohto filmu niečo viac, ako len bezstarostnú cirkusovú jazdu tu bol, ale keď aj tie najtemnejšie scény vystrieda 15 minút trápneho vtipkovania, tak vám nezostane na jazyku nič iné, ako len trpká pachuť zlyhania.

na příspěvěk reagoval RKBoy, RKBoy

buliban

buliban (hodnocení, recenze)

Dadel

No, tak nejspíš podle obsahu filmu ne? :-D Byť jsou ty názvy trochu kostrbatý, tak obsah filmu vystihují

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

Ježiš to byla taková nuda. stále se mluví o nějakém spider-manovském Endgame a vůbec to tak nebylo. Čekal jsem temnější příběh a dostal nějaký dvě hodiny kňourání. Vtipy absolutně dětinský. Musel jsem si spravit chuť Zaklínačem který je 1000x lepší. 

QiFi

QiFi (hodnocení, recenze)

Už nevědí, co točit, tak využívají i staré spidermany, které pohřbili, jen aby vytvořili nudný svět všech superhrdinů, kde nedává nic smysl .. ztráta času

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

podle mě to ted bude jako klasický Spiderman, bude si přivydělávat jako fotograf aby měl na vysokou školu a do toho nám bude představen nový Eddie a prostě vznikne nový regulérní MCU Venom...právě že Tobey i Andy měli hodně prostoru což je prostě absolutně výborné...podlemě linka s Nedem a MJ skončila, on se rozhodl v té kavárně je už nevystavovat nebezpečí, možná je občas potká na vysoké ale podle mě už nebudou přáteli a dál se potkávat nějak moc...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

7. nejlepší film, koukám že kiddos zase hypují další comicsoou blbost

na příspěvěk reagoval Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Poslední věc: Fakt mě překvapilo, že tam Tobey a Garfield byli dost dlouho, sice jsem četl spekulace že by tam měli být, ale bál jsem se že tam jen prohodí pár hlášek a rad a budou v ústranní, ale měli tam dost akce :) Za mě jejich příchod a akce měla u mě stejný pocit překvapení, jako když Thanos lusknul se všemi kameny, což jsem taky nečekal (spíš jsem čekal že získá půlku kamenů a pak nějak v Endgame prohraje) :D 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Spoiler: Jinak jsem rád, že se neukázalo, že by Strange byl Mephisto :D Choval se sice jinak, ale že by to bylo nějak velké bych neřekl, chtěl jsem Peterovi pomoct. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

SPOILER, Spoiler: Joop byl tam, takhle nadšený jsem v kině nikdy nebyl. Ten moment kdy člověk už věděl že jde na řadu Tobey!! :)

Bál jsem se, že bude bez obleku ale měl ho klasicky pod oblečením :) Celý film se fakt povedl. Dafoe to zahrál dobře po letech :) 

Elektro taky super i když u Sandama jsem nějak nenašel důvod proč by šel proti Spidermanovi s tím, že se nevrátí domu.

Octopus a jeho souboj na dálnici též super a i jsem akceptoval, že nebyl za zaporaka a pomohl Spodermanum. Lizard též super. Garfield si to dle mého též užíval. :)

Klady: Zemřela Kladna postava, super souboje, Tobey ve filmu i s akcí, Dr. Strange delší čas ve filmu než jsem čekal. Další klady zbavili jsme se nejspíš MJ a Neda i když ten by teď mohl jít nějakým způsobem proti Spidermanovi a zemřít :-D plus se mi líbilo že je pak Peter nekontaktoval. 

 

Zápory: Někdy to CGI působilo fakt dost uměle i u postav, kdy prostě hlava byla herce ale tělo CGI. Další vypadá to že pokud bude Cením v dalším díle tak asi bez Hardyho když toho vrátili. Snad zvolí nějakou kvalitu a ne Flash. A poslední věc z čeho byli podlahy v tom hotelu z papíru? :-D a Peterovi bouchne u hlavy "bomba" od Goblina a nic :-D

Na závěr sakra byl tam :-D za mě nejlepší Spiderman i zde Tobey. Masakr pro mě :-D

na příspěvěk reagoval Knowho, Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tak jde se na Věc, dokázal jsem se vyhnout všem spoilerum :D Vidím hodnocení, tak jsem zvědav, vypadá to dobře. Pokud tam bude na pět sekund Tobey tak to splní mé očekávání a budu mít radost :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to mi připomíná :

A-Nenávidím produkty od Sony !

B-Ok, tak je nekupuj.

A- No ty jsi úplně blbej ne ?! Co si o sobě myslíš?! Chcípni !!!

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Sony ale nejsou jen filmy, jak říkám podobné predikce už vídám několik let a stále nic, Sony Pictures i nadále vídám vesele dál. Neříkám že se to nemůže stát nebo že se to nestane, jenom že tohle už slýchám tak dlouho a stále nic. Takže dokud se tak nestane, tak tomu nedávám žádnou váhu a spíš budu počítat s tím že Sony bude i nadále žít takhle dál, než v opak.

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

W.Dow

No, že kromě Venoma, animovaného Spiderverse a spolupráce s MCU, Sony nic jiného nemaj je prostě fakt. K tomu není moc co dodat. A zatím to minimálně zajištuje, že člověk ty různé náznaky zdráhavosti vůči další spolupráci s Marvelem, nemůže brát příliš vážně. Od Sony by to bylo sebelikvidační šílenství. Takže uvidíme co vysmolej s Morbiem. Pak se dá řada věcí odhadovat dál, ale prozatím je na místě dál pochybovat o jejich dlouhodobé budoucnosti. Dostatek zbraní na přežití zatím pořád nemaj. A jak dlouho jim zázraky z ranku Venoma můžou vydržet?

na příspěvěk reagoval W.Dow

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

SidneyP

Mně Dafoe přijde vzhledem pořád stejný, takže to podle mě neřešili s omlazováním ani oni. :D Navíc tam explicitně řekli, že je to ten starý Dafoe, který zemřel.

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

DaViD´82

jak že Goblin nesedí? Osborn sa dozvedel o Spider-Manovej identite na tej spoločnej večery ked si všimol Peterovu krvavú ranu na ruke a vtedy mu to došlo. :))

Lizard sa to dozvedel na konci filmu tiež.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Baik

Ne, on se vrátil zpátky do svého Sony světa ale v MCu zanechal zárodek z kterého nejspíš vzejde regulérní mcu Venom...takže se nejspíš klasicky dočkáme černého obleku atd atd jak to má být a Hardy si bude dál hrát toho pseudo Venoma v Sony

Baik

Baik (hodnocení, recenze)

Spoiler: nějak nechápu ale může mi někdo vysvětlit o co jde v potitulkovy scéně s tím Venomem? On se ,,transformoval,, do nějakýho medailonu?

na příspěvěk reagoval Ratemus

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Já si taky myslím, je tam pár děr, kterým nerozumím. Navíc ten Goblin nevypadal, že vyšel z roku 2002, ale spíš ze současnosti (což se rozporuje s tím, že do MCU byli vpuštěni před jejich smrtí, to by Dafoa digitálně omladili).

na příspěvěk reagoval Nevka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Právě, větší smysl by dával Venom z Raimiho trojky...každopádně na konci v těch trhlinách, poznali jste kdo tam vše byl? Šel vidět Rhino, potom nějaký vlk takže buď Jackal nebo Man Wolf a nějaká postava s holí... Kraven?

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Bluntman

SPOILERy: Já se do toho nechci moc pouštět, ale to nesedí... Ono je to vůbec vachrlaté, ale všichni z těch umírajících (Electro, Goblin i Ock) to měli jinak. Pokud Electro vůbec věděl jeho identitu, tak až během finále kdy nasával informace čili to sedí, Ock se jí dozvěděl během finálního střetu (ostatně tam i zazní, že měl v držení chapadla, ne?) a u Goblina to nesedí, ale nevypadá, že je ještě v té finální šáhlé fázi čili to klidně mohlo být v ten moment... Sandman se jí dozvěděl během finále než se vrátil k dceři, "neDinosaurus" u toho je to jedno... Jenže pak je tam Toby evidentně "jako že z mnohem později", Venom, který o něm ani nemohl vědět atd. Je to prostě "koho jsme podepsali, sehnali, ukecali" bez jasného klíče.

na příspěvěk reagoval Ratemus, SidneyP, RKBoy

Kempe

Kempe (hodnocení, recenze)

Karlosz

A kdo tady kňourá a zesměšnuje druhé? Ty. Když se ti něco nelíbí, obzvlášť taková banalita, nech si to pro sebe a drž takovou tu věc pod nosem zavřenou:)

na příspěvěk reagoval Karlosz

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Reklama

Reklama