Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (502)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slaboučký. Marvel opravdu slábne a jde to znát každým novým filmem. Tohle už prostě není ani zábavný. Svět jak okopírovaný od Star Wars a jelikož ten taky rád nemám, tak tady se nic nezměnilo. Akce vypadá vyloženě dětsky a nezajímavě, humor absentuje a Kang jako Mayors taky příliš nezaujal ( V Creedovi byl daleko lepší). Vůbec mě to nebavilo a přestalo zajímat už někde po hodině.  Snad Strážci Galaxie bude příjemný hit a obávám se, že i poslední na delší dobu. 3/10. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Proč jít na tenhle film sám a nebo s celou rodinou, a je to vlastně potřeba....?? Budete Vy jako skalní fanoušek s filmem spokojeni..? Pravděpodobně ne. Budou ale spokojeni vaše děti a zažehnete v nich zájem o váš oblíbený vesmír.? Pravděpodobně ano! A o tom to vlastně je.:)...  Na tenhle film jsem šel s pocitem, že uvidím první představení Kanga které bude ostré a na vážno. Po cca 10 minutách jsem si uvědomil, že jsem na Ant-manovy, což znamená rodinou zábavu pro všechny a tomu přizpůsobený humor, což pro mě není ideální šálek kávy. Nemůžu si pomoci, ale nějak mi příjde, že tenhle film přesně ukazuje to co Marvel plánuje na dalších X let. A to je, že se snaží přitáhnout nové a mladé publikum, které třeba vůbec nezná komiksy, historii postav, jejich souvstažnosti a pod. Začalo to seriály Ms.Marvel, Falcon, She Hulk. Ve filmech (po zabití Thanose) jsme to zase až tak necítil, ale v tonhle snímku je to velice znát. Ono je to vlastně jednoduché. Já jsem si Marvel oblíbil v roce 2008 což je před 15 lety. Od té doby mám dvě děti a tomu staršímu bude letos 10 let a faktem je, že bych ho na Ant-mana klidně vzal.  A o to podle mě Marvelu jde. Rozšířit diváckou základnu z dospěláků mezi roky 2008-2020 na celé rodiny v letech 2022-2030. Bohužel je nezbytné, aby filmy maličkato přizpůsobyli i dětskému publiku, čímž vzniká prostor pro kritiku kterou jsem četl v mnohých recenzích zde.  Vlastně s ní souhlasím! Ale ještě více obdivuji plánování a odvahu "rozpliznout"  nastavenou úroveň (jaká byla třeba v Iron-man 3) na rodiný Marvel film jako je tento Ant-man. Ale zpět k filmu jako takovému. Kang mě maličkato zklamal (i když jednu hvězdu si film zaslouží za herecký výkon Majorse) na druhou stranu v podstatě vůbec nevadí že konec skončil tak jak skončil. Protože tu máme multivesmír. A v tom případě se nebavíme jen o jednom Kangovy.... Viz první a druhá podtitulkovka. Takže se opravdu jedná o mnohem nebezpečnější postavu než byl Thanos.  Film hodnotím extrémně vysoko. Protože odvaha Feigeho je veliká a toho si cením, přestože už se asi filmu v gardu Iron-mana 3 asi nedočkám... I když do Feigeho hlavy nevidím a nějaké postavy jako Loki, Moon Knight, Vanda a další budou pořád "drsné" a jejich příběhy by to měli věrohodně představit divákovy. 5* 82% ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zlomil. Ztělesněná problematika současného Marvelu a nejzbytečnější film vůbec. Charisma Jonathana Majorse nezachrání bezduchou prázdnotu sázející na nekonečné recyklování toho, co před lety fungovalo. Dnes zbyl jen patos, debilní humor a fanservis. Film připomíná osmdesátkové fantasy typu Labyrint, ale tyhle filmy měli alespoň charisma a byli zábavné, tohle je sebeparodie a ještě nefungující. Jediné plus je za vfx artisty a za Majorse. Doufám, že DC s Gunnem v čele zničí tohle studio a fanoušci nebudou podporovat tuhle mašinérii. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Definice prázdnosti, kterou MCU poslední roky sype na plnej knedlík. Kang moc fajn, ale co z toho? Tolik možných témat, myšlenek a nápadů pohřbených a od ignorovaných pro studiový patvar bez špetky života a radosti. Doslova nejlepší scény (cca 5 minut) jsou MIMO kvantovou říši - to už je fakt na zamyšlenou. Vytratila se esence původních a velmi civilních Ant-manů (které mám velmi rád) a nejnovější díl se nepochopitelně snaží mravenčího hrdinu natlačit do zaměnitelných velkolepých omalovánek, které hrozně moc chtějí být nové Star Wars... ale mají mnohem blíž k takovým Spy Kids 3D. Ach jo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak přelomový, ale určitě víc než fajn film, kterému podle mě nejvíc škodí to, jak neobratně ho Marvel propaguje. Tolik řečí o startu nové fáze, o příchodu megazáporáka, proti kterému byl Thanos školáček... A ono se toho ve výsledku vlastně zase tolik nestane. Což je po těch očekáváních tak trochu škoda. Ani když Kanga znáte z Lokiho, asi nebudete mít úplně pocit, že se děje něco velkého, ale zajímavá postava to rozhodně je a návštěvníkům i návštěvnicím kvantové říše zatopit dovede. Co se Ant-Manovy trilogie týče, nejraději budu mít pořád úplně první film, druhý se mi stále zdá až moc ukecaný, a tenhle třetí je úplně jiný než oba přeedchozí, ale díky tomu, že měl všechny tři na starost stejný režisér, je to po po Iron Manovi a Captainu Americovi asi třetí nejlepší marvelovská trilogie. A to není vůbec ostuda. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (37)

  • Do kín tento film bol zaslaný pod menom „Dust Bunny“. (Pat.Ko)
  • Pracovní název filmu zní „Goat Rodeo“, což je slangový výraz pro situaci, kdy člověk sedí a pozoruje, jak se děje něco špatného, přičemž tomu už nemůže zabránit. (kajajaneba)
  • Film je věnován památce Davida Jonese, vedoucímu výpravy filmu Eternals (2021). (Kubaaa97)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama