Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (328)

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval za střízliva: Likvidátor je velice příjemná béčková záležitost, která si bere to nejlepší z 80. let a zároveň vítá nové trendy. Například digitální triky, které působí sice trochu směšně, ale to naopak posilňuje ten béčkový punc. Arnie odvádí svůj klasický standart. To znamená, že taktika ,,Tvař se drsně." mu vystačí na celý film. Akční scény jsou dobře provedené (scéna s padákem nemá chybu), takže jediné co na nich zamrzí je, že je jich tu celkem málo a navíc jsou trošičku nešikovně dávkované. Za pochvalu rozhodně stojí hudba a záporák James Caan. 3* Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval po požití X piv: LYkviDátor je naprosto superbéčko, kde má Arnold opět svůj úžasný přízvuk a vůbec se s tím nesere. hjuj Pobíhají tu přerostlé ještěrky, které pár pixelů zapomněly doma a snaží se sežrat kočandu, kterou Arnie chrání. 5* Podle hodnocení zjistíte v jakém stavu jsem film viděl :-) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Byl to Terminátor, pak Predátor.... a nakonec Eraser. Teda Likvidátor. John (Arnold Schwarzenegger) má takovou netradiční práci a to, že zachraňuje špatný kluky před ještě horšíma. Eraser jsou zlatý devadesátý léta. Arnold opět v roli drsného zachránce chránící oběť, po které pase doslova kdekdo. Začátek velmi připomíná True Lies (1994), tím že John patří pod další tajnou agenturu. Eraser se může pochlubit dobrou akční hudbou od Silvestriho a zároveň nabídne i akční jízdu. Co jiného čekat že? Od kostýmu „Lets party“ až po velké finále v docích je potřeba říct, že scénář ničím nevyniká, ale u tohodle žánru se to dá lehce odpustit. Snad jen že to má zbytečně dlouhou délku. Arnimu to sluší a já se dobře bavil. Inu jak v těch klasických 80tkách. Ale Komando (1985) je zkrátka jen jedno. (69 %) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný akčně-thrillerový standart s nablblým scénářem a cheesy hláškujícím Arnoldem, ale jak dojde na finální přestřelku a Arnie vezme do rukou dva railguny, tak se to rázem posune o notný kus blíž k nejlepším momentům devadesátkových žánrovek. Místy nuda, místy solidní nápaditá zábava. 7/10 ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách poslední film s Arnoldem na vrcholu. Dobrý scenář, obsazení, skvělá akce a kupa hlášek, tak, jak jsme byli u Arnolda zvyklí. Pak už to šlo s jeho tvorbou z kopce, neměl šťastnou ruku při výběru scénářů ani režisérů. Před politickou kariérou se na dlouhou dobu rozloučil naštěstí velice důstojně třetím Terminátorem. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Společnost „Cyrez“ se původně jmenovala „Cyrex“, ale skutečná společnost Cyrix proti tomu měla výhrady. Film byl již natočen, proto se musely všechny potřebné dialogy předabovat a loga se digitálně upravila. (HellFire)
  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama