Reklama

Reklama

Ragnarök – Konec světa

(seriál)
Trailer 2
Norsko / Dánsko, (2020–2023), 13 h 50 min (Minutáž: 38–55 min)

Hrají:

David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (79)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Síla, už od prvních sekund dokázal tenhle seriál získat mojí pozornost, aby tady byla už druhá série. Soundtrack výborný, Norské město pastva pro oči, herci dokonale vybraní, prostě hltal jsem pár dílů hned po sobě a chci další dávku. Nejde najít chybu, nic to musí člověk vidět. Každá síla nese břemeno a zlo ale taky výhody. Druhá série byla skvělá ale krátká tak doufám že další to vše vynahradi, i přesto jsem hodně spokojený s pokračováním příběhu. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Severská kopírka Smallvillu, s prvkami Twilightu, kde vám rozuzlenie celého príbehu vyrazí, slušne povedané, "dekel". Osobne ma zaujala atmosféra a príbeh, ktorý zobrazuje severskú mytológiu, čo spadá pod fantasy, ktoré mám rád. No vo veľkej miere bolo veľa vecí zbytočne dlho naťahovaných a akcie bolo zhruba asi toľko, koľko je v samotnom trailery. Pravdepodobne je v ňom zobrazená asi všetka akcia z celého seriálu. Slušné zvraty si vyslúžili taktiež hviezdičku, takže celkovo by som Ragnarok ohodnotil ako niečo, čo neuškodí, prekvapí, zabaví, ale neohromí. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... vyhrává cenu za největší výjeb s divákem ve finále v seriálu, co jsem dosud byl nucen vydýchat ... proto nenávidím seriály ... nejdřív se do něj zakoukáte a říkáte si, jak je to fajn a dobře zabijete víkend a odpočinete si ... ale pak to úplně zjebou a vy koukáte jako opařený a nejste ani odpočatí, protože přemýšlíte, proč to udělali tak debilně ... zabavilo docela bůh-žsky, ale ke konci obr-ovsky zklamalo ... ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych dal za téma severské mytologie, které je opravdu velmi přitažlivé. Druhou za některé pěkné Norky. No a to je asi tak všechno. Jedná se o slátaninu pro náctileté, která trpí špatným scénářem, ubohými triky a žalostně malým množství akce. Navíc jsem alergický na potřebu cpát do každého seriálu pro mladé téma sexuální orientace a genderu. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak to krásně začalo a probíhalo, tak to skončilo maximálně dementně a je fakt tristní, jak vyjebali s divákem. Kdyby David Alexander Sjøholt méně prostě jen stál a kurva čuměl, mohli se více věnovat příběhu a MOŽNÁ by se v závěru i něco stalo. Jako je to moc příjemné pojetí a původní znění je krásný, ale sakra, to neustálé zírání Davida mě k posrání iritovalo a absolutně nulový závěr vytočil. NIC ale opravdu NIC se nestalo a neuzavřelo. Snad bude druhá serie, kde bude méně zírání a více příběhu. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Město Edda, v němž se celý příběh odehrává, je fiktivní. Skutečné město, kde byly natáčeny exteriéry, je Odda nacházející se v Norsku mezi městy Bergen a Stavanger. (Van_Stajpen)
  • V epizodě Magne (David Stakston) přivolá mjolnir do ruky, ale podle mytologie k tomu potřebuje rukavici. Toto si tvůrci vypůjčili z Marvelu. (Nautilus06)

Reklama

Reklama