Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do jedničky jsem šel prakticky naslepo aniž bych tušil o co půjde a tak mě celkem mile překvapila. Ve dvojce je kouzlo jedničky nenávratně pryč. I tak ale druhej díl považuju za celkem ucházející zábavu, která se sem tam vytasí s povedeným forém, scénou či narážkou. Občas přijde i nějaká ta krvavější scéna. Jednoduše řečeno - průměr kterej nejspíš neurazí ale ani nenadchne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat ne úplně nízkým hodnocením.....je to ještě blbější, než předchozí snímek. Unavuje mě, když hlavní postava je čistokrevný debil a ty okolo na tom nejsou o moc lépe. Nebaví mě trapný a primitivní humor, který je tak křečovitý, až znechutí. Nemám na mysli slovník, ten mi u podobných filmů vůbec nevadí, ale slátané věty, co mají být zřejmě vtipné, jenže jsou trapné. Ani parodie a odkazy na řadu snímků nepobavily, jelikož neměly žádnou přidanou hodnotu. Triky laciné, gore by místy šlo, ale je rovněž levně pixelové. Hlava oddělená surfovým prknem, useknuté ruce či padající lustr z paroží by více potěšily, kdyby místo levného software šlo o klasické mechanické efekty. Jednu hvězdu z milosti, druhou za Dead Kennedys a Jefferson Airplane. Jestli má být mezititulková scéna lákadlem na další díl, tak já ho rozhodně vynechám... p.s. to se nenašla ani jedna pořádná kočka? Samé držky... ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Té zbylé mrdky, co zbyla na monitoru ještě neseschla, a další várka bílé a lepkavé tekutiny, hojně překročila svoji míru. To se bude lehce seškrábavat! Samara a Kool & The Gang znovu přichází, a z čela novou generací dizny smíšků, kteří se dosti uchechtávali nad tím zhuleným negrem z Osmý míle, jak totálně cool zdissoval eminema. Prej, že není Casper, kurva! No ty vole, jasně že ne, duchové jsou bílý, ty vole, nech mě aspoň vydechnout, brácho! Šílenství a trumpoty Kristového jezera, krasojízdně pokračujou, a když budem ignorovat tu opakující smršť vrstvované cibule, která měla i předtím ty vrstvy dost ukvapené, a nepřetržitě trapné, a trestuhodně infantilné. Ale alespoň tu jednu hvězdu jsem té chůvě dáti musel, aby ta Samara měla nějakou pozitivní recenzi na iCunt, a aby těch pozitivných případů nebylo na stupnici 5, tomuhle se radši úplně vyvarujte, protože po dálnici D1, se schyluje k zimní bouři. Ne vážně, kolik mi musí odumřít mozkových blání a Chromezomů, abych se nad tímhle ukuckal při pražené kukuřici, a paprice? 10%? 5%? Tak 1%? To už je zhola čirý nesmysl. Člověk používá jen 10% mozkový kapacity, to bych přeci musel být tak blbý, že by mi Adam Sandler přišel vtipný, haha nebuďte směšný! A mělo by se zakázat dělat v odpadech popkulturní odkazy na lepší filmy. Pokuty by jen letěli! A pozor chvilka potlesku, neznám ještě žádný film, který by kreačně dokázal zformulovat slovo "jebat", v jedné větě třikrát jinak, a jiným způsobem.. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na každý super nápad připadnou tři nelogické střely úplně vedle, na pár dobrosrdečných vtípků je nutno připočítat slušnou várku zcela mimózních (rodiče) nebo opakovaných "hlášek" (taktéž rodiče). Zkrátka pokračování, které uhání kupředu ještě zběsilejším tempem než originál a používá k tomu nečekané zvraty - aby při jejich vytváření popíralo vývoj klíčových charakterů, ale v rámci vytvoření premisy pak k mému úžasu i konec prvního dílu. Sledovat, jak hlavního hrdinu rodina, přátelé i autority nabádají k tomu, aby byl normální, přestože věci, o kterých mluví, se zcela prokazatelně staly, je neuvěřitelně rozčilující. Killer Queen v sobě má zábavnost, disponuje neuvěřitelně sympatickou hereckou sestavou a na Jennu Ortegu se dívá samo. Těch ran do tváře logiky bylo ale tolik, že pootevřená vrátka k pokračování zkrátka musí zůstat zavřená. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)
  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama