Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The Babysitter 2 má téměř úplně stejný scénář jako první díl, ale výsledek zde je díkybohu daleko lepší. Děj je na chlup stejný jako v prvním díle (rituál -> útěk -> vyvražďování), vracejí se nám i staré postavy, ale úvod i akce jsou zde několikanásobně zajímavější, gore je opět dost vymazlené, vizuál slušný a o zábavu jsme taky nepřišli. Od začátku dění film pěkně buduje atmosféru a v tom nejlepším udeří s nečekaným twistem, který odstartuje lov satanistů na hlavní postavu. Potěší hlavní záporačka Emily Alyn Lind, která vypadá a působí skoro stejně jako původní Samara Weawing (která se zde moc bohužel neobjeví) a stejně tak jsem byl překvapen obsazenou Jennou Ortegou (malá sestra z You 2.série). Největší předností je ale schopnost filmu dělat si sám ze sebe srandu, nebrat se vůbec vážně a geekovské motivy z něj přímo tryskají. Tohle se mi líbilo - oproti jedničce posun vpřed. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože.. úplně chápu zdejší záplavu jedno a dvouhvězd.. Tady asi hodně záleží na aktuálním rozpoložení a nastavení parametrů osobního vkusu.. Za mě tohle krásně balancuje na teňoulinké hranici mezi nadhledem, vtipností, hravostí, ujetostí na jedné straně a trapností na straně druhé.. Z nějakého důvodu mi to sedlo a ocenil jsem ten posun (od precizně tikajícího prvního dílu) do nevázané a až kakofonické záplavy nápadů, popkulturních odkazů a absurdních scénáristických veletočů.. Několikrát jsem se od srdce zasmál a konec byl zase skoro doják :D ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nikedy by rodicia mali povedat nie. Mami, mozem si skratit meno na tri pismenka? Mami mozem si natocit film, kde si budem robit co chcem? Mami bola to sice uplna blbost ale mozem spravit este sibnutejsie pokracovanie? Mama nevedela povedat nie a preto sa Joseph McGinty Nichol nazval McG a natocil pokracovania dost uletenej Babysitterky. Ako spravna dvojka, je tu vsetkeho viac. Okrem zmyslu. Zmysel tu nedava nic. Fuck logic, stat sa moze hocico, co McGho napadlo. Pozrel som si to hlavne kvoli Jenne Ortega, ktora ma bavila vo Wednesday. A musism povedat ze tento uleteny gulas bol solidne guilty pleasure. Ak sa vam pacila jednotka, ale mali ste pocit, ze sa to este drzalo pri zemi a znieslo by to viac hovadin? Potom si pozrite dvojku, inak nie. Ale Ken Morino, Robbie Amell a Chris Wylde su zas top. 3* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už si moc nepamatuji, z jakého důvodu mě tenkrát jednička docela dost bavila, ale tenhle sequel mě pořádně zklamal. Je fakt, že slashery nevyhledávám, nicméně co se dělo tady, to už bylo přespříliš přestřelené a vyloženě mě vytáčely mnohé naprosto idiotské gagy převážně ze začátku filmu. Třetí hvězdičku dávám pouze a jen za Samaru Weaving, kterou jsem si právě od Babysitter 1 docela dost oblíbil a dost nemile mě překvapilo, že tu je nějakých chabých 20 minut. Snad si příště už Robbie Amell nezapomene tričko. Na slibovanou trojku už se asi vy*eru...5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama