Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Té zbylé mrdky, co zbyla na monitoru ještě neseschla, a další várka bílé a lepkavé tekutiny, hojně překročila svoji míru. To se bude lehce seškrábavat! Samara a Kool & The Gang znovu přichází, a z čela novou generací dizny smíšků, kteří se dosti uchechtávali nad tím zhuleným negrem z Osmý míle, jak totálně cool zdissoval eminema. Prej, že není Casper, kurva! No ty vole, jasně že ne, duchové jsou bílý, ty vole, nech mě aspoň vydechnout, brácho! Šílenství a trumpoty Kristového jezera, krasojízdně pokračujou, a když budem ignorovat tu opakující smršť vrstvované cibule, která měla i předtím ty vrstvy dost ukvapené, a nepřetržitě trapné, a trestuhodně infantilné. Ale alespoň tu jednu hvězdu jsem té chůvě dáti musel, aby ta Samara měla nějakou pozitivní recenzi na iCunt, a aby těch pozitivných případů nebylo na stupnici 5, tomuhle se radši úplně vyvarujte, protože po dálnici D1, se schyluje k zimní bouři. Ne vážně, kolik mi musí odumřít mozkových blání a Chromezomů, abych se nad tímhle ukuckal při pražené kukuřici, a paprice? 10%? 5%? Tak 1%? To už je zhola čirý nesmysl. Člověk používá jen 10% mozkový kapacity, to bych přeci musel být tak blbý, že by mi Adam Sandler přišel vtipný, haha nebuďte směšný! A mělo by se zakázat dělat v odpadech popkulturní odkazy na lepší filmy. Pokuty by jen letěli! A pozor chvilka potlesku, neznám ještě žádný film, který by kreačně dokázal zformulovat slovo "jebat", v jedné větě třikrát jinak, a jiným způsobem.. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl takovou jednoduchou krvavou blbůstkou s prostým humorem, na kterou se dalo podívat, aniž bych si toužil vyškrábat oči. Tentokrát tvůrci po všech stránkách znatelně slevili na nárocích, přičemž zjevně nikdy neslyšeli o Cimrmanově šrapnelu. Repliky, které scénárista vyplodil pro jednotlivé postavy, rozhodně nebyly šrapnelem, to byla bubnová palba těžkých kalibrů. Kdybych měl napsat, co si o filmu opravdu myslím, musel bych klesnout na verbální úroveň v něm použitou, a to fakt nechci, takže to jen shrnu. Scénář byl v podstatě chabý, triky místy vypadaly jako špatný vtip (viz. smrt Bambiho), všechny postavy mi byly veskrze nesympatické a celé to definitivně pohřbil neuvěřitelně stupidní závěr. Škoda, že nevěřím v Satana, scénáristovi bych pobyt v kotli klidně dopřál. / Poučení: Nechceš se stát obětí krvavé sekty? Šukej. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The Babysitter 2 má téměř úplně stejný scénář jako první díl, ale výsledek zde je díkybohu daleko lepší. Děj je na chlup stejný jako v prvním díle (rituál -> útěk -> vyvražďování), vracejí se nám i staré postavy, ale úvod i akce jsou zde několikanásobně zajímavější, gore je opět dost vymazlené, vizuál slušný a o zábavu jsme taky nepřišli. Od začátku dění film pěkně buduje atmosféru a v tom nejlepším udeří s nečekaným twistem, který odstartuje lov satanistů na hlavní postavu. Potěší hlavní záporačka Emily Alyn Lind, která vypadá a působí skoro stejně jako původní Samara Weawing (která se zde moc bohužel neobjeví) a stejně tak jsem byl překvapen obsazenou Jennou Ortegou (malá sestra z You 2.série). Největší předností je ale schopnost filmu dělat si sám ze sebe srandu, nebrat se vůbec vážně a geekovské motivy z něj přímo tryskají. Tohle se mi líbilo - oproti jedničce posun vpřed. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Musím se přiznat, že jsem se bavil teda více než u prvního dílu. Bylo to možná navrácením známých tváří, které jsem z nějakého nepochopitelného důvodu viděl rád na obrazovce. Každopádně vůbec nechápu režiséra.. Proč vůbec dělal tenhle druhý díl? To podle mě ani on sám neví.. Zřejmě to byl hit v roce 2017, tak chtěl Netflix ještě trochu podojit tento krvavý a ujetý nářez plný krásných hereček na které se fakt pěkně koukalo. Scénář raději komentovat nebudu, protože bych si to s těmi hvězdami ještě rozmyslel. Jde jen a pouze o průměrnou podívanou, kde se pobavíte nad režisérovou ujetostí, uslyšíte pár solidních hitů a skvěle se u toho vypne mozek. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělý mix hororu a komedie. Druhý díl by nemohl být snad víc odlišnější. McG už neprolíná výborné komediální vsuvky s prvotřídním slasher hororem ale všechno jen degraduje do debilní parodie a absolutně se nesnaží o nějakou atmosféru. Ze solidního zábavného hororu se tak dvojka stala jen přiblblou komedií do které Netflix nasypal kurevsky málo peněz, takže efekty jsou opravdu příšerný a prostředí neskutečně vizuálně odpudivé, papundeklové a studiové. Kdyby se to aspoň technicky drželo jedničky, ale bolely mě z toho normálně oči. Zasmál jsem se asi 3x a ocenil jsem docela slušný konec, ale jinak o proti úžasnýmu prvnímu dílu fakt zkurvená tragédie.40%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama