Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krev neposkvrněného jako nezbytná ingredience okultistického rituálu? Už chlípník Bond v Live and Let Die podal návod, jak potenciál takových osob „znehodnotit“.. Z řetězu utržený McG v sobě nedusí terminátorské fanboyství a v teenage módu zavaluje diváka tunami popkulturních odkazů, očividně digitálních triků a primitivních jokeů. Nebýt soundtracku (Tangerine Dream, Queen), bylo by to k nevydržení. Neteř primátora Roklinky anorektická jak přítomností na place, tak vzhledem.. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože.. úplně chápu zdejší záplavu jedno a dvouhvězd.. Tady asi hodně záleží na aktuálním rozpoložení a nastavení parametrů osobního vkusu.. Za mě tohle krásně balancuje na teňoulinké hranici mezi nadhledem, vtipností, hravostí, ujetostí na jedné straně a trapností na straně druhé.. Z nějakého důvodu mi to sedlo a ocenil jsem ten posun (od precizně tikajícího prvního dílu) do nevázané a až kakofonické záplavy nápadů, popkulturních odkazů a absurdních scénáristických veletočů.. Několikrát jsem se od srdce zasmál a konec byl zase skoro doják :D ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný béčko. Neustále jsem měl pocit, že mi něco uniká, protože o minulosti se pořád mluví, ale začátek jen napíše "O dva roky později...". A až po skončení zjistím, že tohle má ve skutečnosti i první díl. Přesto mi to vlastně nijak nevadilo si film neužít. Já mám rád hodně trhlé filmy. Kupříkladu Zombieland (2009) je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ale tohle nedávám. Přepálený gore, hloupé postavy, divný příběh a hlavně naprosto nesmyslný postup děje. Omlouvám se fanouškům série, ale tohle šlo brutálně mimo mě. Ten film mi přišel naprosto debilní od začátku do konce. (25 %) ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jednička je jednou z mých TOP guilty-pleasures, ale dvojka je bohužel ze slabšího soudku. Sem tam se objeví geniální hláška (dálkáče) nebo scéna, ale jinak je to zbytečně rozbředlé a možná i dlouhé. Jednička byla dokonalá svou bizarností a zpracováním jednotlivých "killů", které dostaly svůj adekvátní prostor, a prostě bavily od začátku až do konce. A i tady je vidět, že když se tvůrci snaží, právě tohle je jednou z nejsilnějších stránek filmu. Ale žel bohu, tady je toho opravdu pomálu. Většinu dvojky totiž strávíte hlavně zíráním do výstřihu Emily Alyn Lind, který prostě a jednoduše nejde přehlédnout. Kdyby se navíc méně planě kecalo (hlavně mezi rodiči), určitě by se z toho dalo mnohem vytěžit více. Navíc je tam několik plot-twistů, které jsou vám jasné už od samého začátku, ale aspoň dva "zvraty" vás dokážou mile překvapit. Pokud bych to měl nějak shrnout, tak řeknu asi tolik... Jestli jedničku milujete, asi vás bude bavit i dvojka. Celkově však čekejte minimálně o třídu horší zábavu. A pokud se plánuje nějak završit trilogii, poprosil bych určitě více Samary Weaving! Celkem výstižně - za 3. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama