Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zvláštní hybrid typicky televizní britský gangsterky a hyperbrutálního stunt porna. Seriálu hodně škodí to že divák ví kdo koho zrovna vojebává a sledovat postavy jak se samy šnečím tempem sunou k pravdě pak prostě neni moc zábavný. Naštěstí akce je nadupaná a přestřelka v pátým díle je jedna z nejšílenějších co jsem kdy viděl. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne vysoko nadpriemerny serialovy thriller. Obsadenim a vykonmi, atmosferou, vynikajucou choreografiou, kamerou a strihom, ktorymi sa Evans podpisal uz vo svojich predoslych kuskoch. I ked som pri par epizodach mal drobne vyhrady a "rypnutia", ako divak som si prisiel na svoje. Vrelo odporucam, ale zaroven varujem, ze mnohe sceny v seriali nie su vhodne pre citlivejsich divakov. Pecka. 85% Len na okraj, piaty diel je filmarcinou uplne "inde". Podobny pocit a atmosferu som citil v kine pri vynikajucom prvom Sicario-vi - dvoma slovami "divacke orgie". Blizsie v ramci jednotlivych epizod. Koho oslovila zivocisnost, primarnost a desivost brutalnych scen, odporucam Evansove Raid-y. Vynikajucich hercov odtial najali aj tvorcovia v John Wick-ovi a da sa objektivne povedat, ze Evans daleko predcil dovtedajsie akcne sceny. 2.seria: **** Serial si stale drzi kvalitnu kameru, brutalitky a obcas velmi pekne akcne sceny. Avsak, uz sa objavuju diery v scenari, naivity a mnohokrat zbytocne prepalene akcne sceny, ci prilis natahovane emocne vypate sceny. Evans-ovi sa vsak jeho remeslo rozhodne paci a tu jeho vasen je vidiet. Trocha sklamanie, lebo kvalitu prvej serie to nedosahuje. Stale odporucam ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o projekt Garetha Evanse to začalo relativně pozvolně a začal jsem předpokládat, že půjde spíše o thriller, než akční řežbu, ale postupem času bylo jasné, že se Evansova specializace nezapře, což bylo nekompromisně potvrzeno pátou epizodou, která strčí do kapsy kdejaký akční hollywoodský blockbuster. Gangs of London jsou téměř dokonalou kombinací mafiánského dramatu a dechberoucí akční jízdy. Nicméně po šesté epizodě to podle mého šlo se zábavností dost z kopce, nevím, jestli byly tvůrcům omezeny zdroje, ale z potenciálně dechberoucích akčních scény jsme viděli jen začátek a konec a finále bylo překvapivě neepické. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vynikající brutální seriál z londýnského podsvětí s mnoha gore scénami na které je radost pohledět. Jedna z nejlepších gagsterek poslední doby, kam se hrabe Tulsa King. problém trochu ale byl, že jsem se v tom zaínal ztrácet. Kdo je kdo, kdo proti komu, hned jsou zas přátelé, není komu fandit, jen bitky a plno krve, lepší než se dívat na zombie filmy, toto je alespoň reálné. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Tak to se mi asi nikdy nepoštěstilo, že bych měl 3 seriály po sobě a všechny za plný počet. Každopádně to spolu nesouvisí. Co tohle bylo za masakr to nemá obdoby. To je prostě áčkovej akční skvost. Tak brutálně nechutný (dokonalý) scény jsem naposledy viděl ve Warrioru. Řemeslně dokonale zvládnuté. Ale co musím vyzdvihnout, že se toho nebojí a mlátí tam běloch negra, negr negra a negr bělocha. To se v dnešní nechutný ultrakorektní době velmi cení! No to jsem trošku odbočil, tak zpátky k seriálu. Perfektní počin, jak herecky, tak příběhově i co se zvratů týče. Když jsem po 2 dílech zjistil, že to točil rejža Serbuan Maut, tak sem si řekl no jistě, já věděl že mi to něco připomíná. Ale tohle bylo o level výš. Herci skvělí, scénář perfektní, soundtrack sem si užil. Dost zajímavých zvratů, který nejsou úplně čitelný. No je to hlubší než by si člověk pomyslel, kdo asi tak tahá za nitky dnešního světa, lepší nevědět:) ()

Galerie (349)

Zajímavosti (6)

  • Seriál je založen na méně známé stejnojmenné videohře, která vyšla na PSP. (radecacek)
  • V epizodě několikrát zazní píseň „Only You“ od The Platters. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama