Reklama

Reklama

Draci v oblacích

(seriál)
  • Japonsko Kútei Dragons (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(12)

Na jídelním lístku jsou draci, ale posádka vzducholodi Quin Zaza je musí nejdřív ulovit. Pokud neuspějí, prázdné žaludky budou tou nejmenší z jejich starostí. (Netflix)

Diskuze

NiMareQ

NiMareQ (hodnocení, recenze)

Myslel jsem si, že to bude o lovení draků a že tam bude nějaká akce, mytologie, draci budou magičtí a nebezpeční, trochu problematiky proč jsou města na lovcích draků závislá, ale současně se jich bojí; a tak jsem nesmírně zklamaný z toho, že to je úplná telenovela (Slice of Life), kde primárně sledujeme docela hloupou a otravnou blondýnu.

Jediný důvod proč lovci draků draky loví je aby je mohli sežrat a prodat. Žádnou jinou roli draci v seriálu nemají. Připomíná to tedy spíš lovení velryb, což může někoho znepokojovat.

Seriál za to nestojí, nic nepřináší a kromě toho mě nesmírně obtěžuje malý framerate animace a tlusté prdele (či vycpané uniformy?), které dělají velké zadky stejné jak u ženských tak mužských postav a vypadá to fakt nechutně.

 

K epizodám:

První epizoda to nastartovala parádně za 4*. Ostatní epizody jsou mimo a nudné asi jako průměrný filler.

Druhá epizoda je o vaření s plottwistem, kdy posádka nevědomky sežere vzácného draka za několik bilionů.

Třetí epizoda začne parádně s představením legendy. Doufal jsem, že se tento příběh v průběhu celého seriálu rozvine a bude o něčem hlubším. Že se legenda vyřeší ještě během epizody, jako by se nic nedělo, mě fakt překvapilo.

Ve čtvrté epizodě řeší který z členů posádky vytváří kresby. Díl byl tak nudný, že jsem to už nemohl vydržet a seriál ukončil

Uživatel NiMareQ smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama