Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Kouzelný a zábavný sitcom. Nejzábavnější postavou je kouzelný sluha Niles, jehož sarkastický suchý humor má větší zásluhu na čtyřech hvězdičkách než samotná titulní postava chůvy Fran, čímž ovšem nechci říci, že by postava v podání Fran Drescher byla propadákem. Pokud najdu čas, vždy se na tento seriál s chutí podívám. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem nááhodou zapla televizi, kde zrovna začal hrát tenhle seriál. Ani trochu jsem netušila, oč jde, ale z nudy jsem se začala dívat - stačila chvilinka a seriál byl můj:)) Od onoho osudného dne jsem se na seriál dívala pravidelně. Fran mi úplně přirostla k srdci, a nejen ona, i ostatní byli skvělí. Našly se chvíle, kdy se mi daný humor nelíbil, ale každý má svůj názor na věc a tenhle seriál je třeba brát s trochou nadsázky. Později jsem zjistila, jaká je Fran Dresher v reálném životě, a mám ji ráda z mnoha důvodů, a především proto, že to není člověk, který by myslel jen na sebe, ale pomáhá lidem (boj s rakovinou). ()

fisikk 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovouhle chůvu bych taky potřebovala, ale dalo by se říct, že jsem ji vlastně měla. V televizi ji dávali tak často, že mě prakticky také vychovala. Vyrůstala jsem s Brightonem, Maggie i malou Grace. Nejen, že mně pomáhala s pubertálními problémy, ale dávala mi i vědomí , že i tak pěkná ženská jako je Fran, může mít problémy s chlapama. Spoustu lidí přemýšlí, proč jsem tak praštěná a já vím, že je to z velké části kvůli ní! ()

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Veľmi príjemný sitcom s prvoplánovo krásnou a v dobrom slova zmysle jednoduchou Fran Drescher v úlohe pestúnky Fran, ktorej však, čuduj sa svete, pod všetkými tými šminkami a vrstvami mejkapu bije srdce zo zlata. Je to práve jej neohrabaný vstup medzi smotánku, ktorý dáva autorom nepreberné množstvo príležitostí na eskapády a humorné scénky rôzneho druhu. Pripočítajte si k tomu aj ďalšie vydarené postavičky na čele s komorníkom Nilesom hádžucim hlášky suché ako martiny a ďalší zábavný seriál je na svete. Síce neponúka nič nové a pevne sa drží už zabehaných chodníčkov, ale práve v tejto jeho obyčajnosti a nenútenosti sa mnohokrát skrýva jeho sila. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Matka Fran Drescher se taktéž jmenuje stejně jako její seriálová matka. V "Chůvě k pohledání" si zahrála mj. i tetičku Rose. (kamisu)
  • Když se seriál vysílal ve Velké Británii, mnoho diváků si stěžovalo na Charlese Shaughnessyho (Maxwell Sheffield) za jeho špatný anglický přízvuk a navrhovalo, aby procvičoval s Danielem Davisem (Niles). Štáb tato připomínka celkem pobavila, protože Shaughnessy je rodilý Angličan z Londýna, kdežto Davis je Američan, který se narodil v Arkansasu. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama