Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Teda, postavit si kariéru na tom že napodobujete Peggy Bundovou, to chce kus odvahy. Rodina slečny Fine totiž je hnízdo Peggy Bundových, až na tu barvu vlasů. Většinu vtipů předem odhadnete a hlavní hrdinka osciluje od naprosto neodolatelné po příšernou slepici, často během jedné scénky. Největší king tak je Daniel Davis alais majordomus Niles, který hází ty nejlepší hlášky ze všech, je sarkastický až na půdu, a umí v tom chodit jako nikdo. ()

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně znám lepší projekty s nahraným smíchem, než tohle. Ono, tady je opravdu ten "smíchomat" zapotřebí, jelikož já ve své zabedněnosti příliš nepochopil čemu se zasmát. Ještě, že mi to ten přístroj vysvětlil, ale další rýpanec, mně ty scény dvakrát vtipné nepřijdou... Zajímalo by mně, jakou roli tady hraje ten zatraceně levně vypadající zevnějšek a zuřivě přehrávající hlavní postavy. To je na mně prostě moc...umělecký! ()

Napp 

všechny recenze uživatele

Chůva k pohledání (The Nanny) je seriál, na kterém jsem vyrůstal. Sitcomu dávám 5* zejména z důvodu, že i když si ho pouštím dokola, nikdy mě nezklame... Fran Drescher dodává seriálu originální humor, který pobaví zaručeně každého. I když se určitě najdou i tací, kterým se seriál nelíbí, já dodnes nevidím žádnou konkurenci, která by mě bavila pokaždé, co si ji pustím.... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takovou ženskou, aby vážně pohledali. Dokonale jim obrátila život naruby. Jako oddechovka je to velmi příjemná záležitost. "Pročpak nejsi v posteli? Nakapal jsem si do nosu tolik eykalyptu, že mě ve snu napadla vzteklá koala." To mu se prostě nejde nesmát. Parodování seriálu Dynastie nemělo chybu. Jednu chvíli jsem si myslela, že tam opravdu vešla skutečná Alexis. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Fran Fine (Fran Drescher) obdivuje zpěvačku Barbru Streisand. Ačkoliv je její jméno proneseno skoro v každém dílu, hrála jen v jedné epizodě. (Nancy...)
  • Matka Fran Drescher se taktéž jmenuje stejně jako její seriálová matka. V "Chůvě k pohledání" si zahrála mj. i tetičku Rose. (kamisu)
  • Pes Vořech (Chester v originále), kterého v seriálu vlastní CC Babcock patří ve skutečnosti herečce Fran Drescher (Fran Fine). (kamisu)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama