Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevýrazný sitcom, ktorý ťahá z biedy len predstaviteľka hlavnej úlohy Fran Drescher. Táto krásna židovská komička si tu zahrala postavu, ktorá jej sadla ako uliata. Škoda, že to isté nemôžem tvrdiť o ďalších hercoch, ktorí boli do seriálu obsadení. Možno ešte tak Daniel Davis, v roli Shieffieldovho komorníka, by ako tak obstál, ale tí ostní sú naozaj pohroma. ** ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl kdysi, byly to čisté 4*. Teď je to takových 70%. První díly jsou velice povedené, vtípky, grimasy a hlas Fran neohraný. Nicméně s přibývajícími díly už se vtipy dost opakují, grimasy Fran už z poloviny nudí a její hlas leze na nervy. Co drží svou kvalitu konstantně celou dobu je sluha Nails. Velká škoda, že nemá více prostoru, protože jeho hlášky a mimika jsou naprosto dokonalé. Výborně se také povedla postava babičky Yetty, to je taky pěkný "případ". Celkově tedy seriál dost povedený, ale na rozdíl třeba od Přátel se vtipy časem ohrají a není to už tak zábavné. Prostě těch 70%. Howgh! ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Už jen díky sluhovi Nilesovi si tenhle sitcom zaslouží 3 hvězdičky! Narozdíl od telenovel všeho druhu se při sledování "tohoto" alespoň vcelku pobavíte. Podívaná je to opravdu nenáročná, což beru u tohoto druhu díla jako jednoznačné plus. Zkrátka výborný tip pro volný čas, když nemáte chuť sledovat komplikované celovečerní filmy a zas nechcete jen tupě zírat do zdi... ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, ale po čase se hodně omrzí. Stejný typ humoru. Tři hvězdičky jsem dala pouze pro skvělé herecké výkony Lauren Lane (CC Babcock) a Daniela Davise (Nilese). Udělali v seriálu na mě největší dojem a ještě k tomu si lezly do vlasů navzájem., Výborná kombinace. Nebýt jich, asi bych byla nucena dát tomuto seriálu stěží jednu hvězdu.........................nakonec jsem to musela změnit na 4 *, jelikož mě to skoro vždycky pobaví a to díky Niles, Niles, Niles!! A pochopitelné CC, CC, CC!!. Kdyby tam nebyli, tak tomu dám 1*, ale ti dva táhnou celá sitcom a proto 4*! 3* nestačí. Přesněji by to bylo 3,75 ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda sitcomy, ale v tomhle je něco, co mě donutí se nejen dívat, ale i královsky bavit. Možná to bude tím, že Fran nastavuje zrcadlo všemožným ženským úchylkám, C.C. je tak nesympatická, až ji budete milovat, Niles sluha k pohledání...a tak by se dalo pokračovat s většinou postav. Navíc tu není tolik "morálních ponaučení", které kazí třeba seriál Krok za krokem. Tohle je zkrátka příjemný rodinný sitcom. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Ve scéně, kdy se Sylvia (Renée Taylor) baví s řezníkem, tak jí řezník předává balíček masa a pozoruje odhalený Sylviin dekolt a říká: „Přihodil jsem ti plíce, no vidím, že nosím tak trochu dříví do lesa.“ Jedná se o chybu českého překladu. V originále řezník říká: „I put an extra breast in. Not that you need any help in that department.“ Volně přeloženo: „Přhodil jsem prsa navíc. Ne že by tady byly potřeba.“ (korinek)
  • Brightonovo prostřední jméno je Milhouse. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama