Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Blbostmi zbrázděný, jinak velmi zajímavý námět. Vyděračka, která vstupuje lidem do života a odhaluje jejich tajemství. Někoho minulostí vydírá, někomu tvrdí, že chce pouze odhalit pravdu o tom, s jakým vejlupkem ctností to vlastně sdílí domácnost. A co když vás ta pravda nezajímá? Tak máte smůlu, protože vyděračka vám bude klepat na dveře a přesvědčovat vás o tom, že ten, koho máte rádi je padouch a vy s ním nemůžete zůstat! Prostě nemůžete! Je to její plán? Má to nějaký hlubší smysl? Nemá....Ohání se morálkou a ušlechtilou myšlenkou, přitom sama ničí životy a zapříčiní smrt několika lidí. Takže my vlastně v tomto seriálu sledujeme, jak se lidé postaví tváří v tvář faktům odhalení jejich minulých činů, nebo činů jejich blízkých. Sledujeme, jak se vše posere a nic nevychází podle plánu, protože ona "ušlechtilá" vyděračka není nic víc, než hloupá husa, která netuší co vlastně dělá. A jakmile vám to dojde, jako mně seriál okamžitě ztratí na hodnotě. K tomu všemu to obsahuje tolik chyb a nelogických kroků, že mi nešlo se přes to přenést. A ten konec - to vrcholné odhalení a následné smíření se s fakty je vyloženě bizarní. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Britové tohle prostě umí. Tempo velké, několik mini příběhů na pozadí toho hlavního. Herci včele s Thorinem Pavézou dobří. Pro mě milé překvapení hlavní komisařka. Tu herečku jsem viděl prvně. Malá vítka jen toho až moc velkého fofru na konci. Trochu bych finále více roztáhl. Pořád ale velmi kvalitní podívaná! V dnešní době navíc cením to, že je to ukončené tak že už to pokračovat nemusí! ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to thriller, ktorý by sa snažil byť realistický a uveriteľný v štýle "toto sa naozaj mohlo stať!". Nemohlo, pretože je to spletenina mnohých kriminálnych podzápletok, ktoré sa šialene vŕšia jedna na druhú, cez rôzne náhody sa vzájomne ovplyvňujú a prichádzajú so zvratmi skoro až v štýle znamínka velikosti mexického dolaru. Ale ak pristúpite na tú žánrovú hru, tak je to scenáristická lahôdka a klobúk dole pred tvorcami (či skôr pred Harlanom Cobenom, autorom predlohy). Niečo tak domotané, a pritom stále dokonale prehľadné a ani na minútu nestrácajúce tempo a divákovu pozornosť, sa len tak nevidí. A čo ma prekvapilo najviac, Armitage tam dobre hrá. Ale že fakt dobre, až si poviete, ako presvedčivo to dáva. Čo je fajn, lebo v Hobitovi bol podľa mňa úplne najhorší z celého ansámblu a ani inde ma zatiaľ nepresvedčil. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

The Stranger přišel zničehonic a rozhodně zabodoval. Mám rád britské minisérie a tahle plní všechno, co jsem od ní očekával. Takže vůbec nepřekvapí, že je povedeně obsazená a má náboj od začátku až do konce. Několik proplétajících záhad je natolik zajímavých, že dokáží pořádně vtáhnout a vy jen čekáte, co se bude dít dál. Některé zvraty jsou překvapivé, některé o něco méně, ale daří se to hlavní - udržet diváka v napětí. Já jsem byl spokojenej i s koncem, kterému by možná slušelo o trochu lepší dotažení. Jen jsem nepochopil, proč je český název Cizinec, když postava nazvaná "The Stranger" je žena. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní krimi minisérie z Anglie, která má sice do reality poměrně daleko, ale nakonec si jí užije snad každej divák, pokud bude ochotnej tolerovat náhody nebo pár nelogičností, na který se příběh spolíhá. Aspoň já jsem byl při sledování docela napjatej a vždycky jsem očekával, co se stane nebo spíš vysvětlí v dalšim díle, jelikož jednotlivý díly občas končily nějakym mindfuckem. Samotný rozuzlení zmizení pani Priceový bylo vcelku prozaický, ale scénáři se dařilo kolem jejího zmizení vytvářet správnou mysteriózní atmosféru. Kromě toho jsem taky ocenil neokoukanej casting. Po technický resp. filmařský stránce by se možná dalo leccos zlepšit, ale i tak jsem s výsledkem nad očekávání spokojenej, čtyři slabší hvězdy. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama