Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (84)

pepo 

všechny recenze uživatele

The Prom je príjemný darček pre fanúšikov žánru. Aj napriek usadeniu príbehu na strednú školu netreba mať obavy z teroru z ranku prvých dvoch častí High School Musical. Je remeselne kvalitne ošetrený, z drtivej väčšiny dobre zahratý a má aj spoločenský presah na niekoľkých úrovniach. Celý čas ale cítiť, že sa tvorcovia snažili povedať až príliš a často sa im ich dielo rozpadá. Je to proste taký pekný gýč na rozveselenie počas zlých časov a naladenie sa na vianočnú náladu. To síce nie je málo, ale potenciál bol omnoho väčší. Alebo som sa iba príliš tešil. 6/10 ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I’m as gay as a bucket of wigs. A bucket of them! Je to průvod zabalen do třpytek a velké duhové vlajky. Je to pochod, za to, kdo jsme a kým chceme být. Je to odchod, od cynismu, narcisismu, nenávisti a zloby. Je to příchod něčeho nového, hřejivého, nekonečného. Tohle je život a za ten je potřeba bojovat žít. Tak pojďme tančit a zpívat, pojďme se bavit a výskat. Pojďme prožívat a žít. Oslavujme sebe a ostatní, oslavujme to, že jsem tady a teď. Doba může být jakkoli temná a děsivá, ale pokud bude tvá mysl svěží a srdce bude oplývat všemi barvami duhy, bude se zdát být vše o něco lepší. A když ještě k tomu na té cestě potkáte čtyři broadwayské hvězdy, které jsou stejně nesnesitelné jako roztomilé a vtipné, nemůžete se přeci cítit zas až tak špatně. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Páčila sa mi tá jemná kritika hlúpych hviezd, ktoré riešia svetové len aby si vylepšili renomé. Hlavná zápletka je tuctová a snáď je v dnešnej dobe už zbytočná takáto osveta. Bohužiaľ ale akonáhle sa tam začalo spievať tak som trpel jak sviňa. Objektívne neviem posúdiť jak kvalitné alebo nekvalitné sú hudobné výstupy. Pre mňa je to nonstop peklo. akže výsledok je mňa mňa akotak priemer. Keby to natočili ako normálnu komédiu, tak by ma to bavilo viac. Murphy by sa asi mal radšej držať seriálov. 5/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Miluju muzikály a miluju tvorbu Ryana Murphyho, takže mi bylo od začátku jasné, že se mi to bude líbit. Je to kýčovité? Ano. Je to příliš sladké? Ano. Film má svá negativa, ale strašně jsem se u něj bavila. Od začátku do konce jsem se pousmívala, odpočinula si, nemusela jsem na nic myslet a bylo to super odreagování od všech starostí. Je tam pár písní, které bych vyškrtla a tím film zkrátila, je to možná až moc dlouhý. Upřímně postava Nicole Kidman mi přišla úplně zbytečná, nemusela tam vůbec být. Jsem s výsledkem vcelku spokojená. Věřím, že si film nenajde příliš fanoušků, protože je jiný než ostatní kvalitnější muzikály. Ale jako oddechový film, který zlepší náladu funguje bezvadně. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten tag lesby alebo gay už môžu dávať asi pomaly ku každému filmu. Stalo sa to normou a v poslednom čase snáď dve tretiny filmov musia obsahovať takýto prvok. Všade sa šíri heterofóbia. Chcete si pozrieť normálny rodinný film alebo drámu? Zabudnite, to musíte pátrať niekde na Hallmarku či Barrandove, úrovňou síce veľmi nízke, ale aspoň mám istotu, že tam nebude 72 pohlaví. Tento film opäť tá istá tlačenka, samý buzík, samá lesba a ostatní ich oslavujú. Stane sa heterosexualita a normálnosť už hanbou? Normálnosť vidím aj v tom, že svoju sexualitu nepretláčam navonok, pretože to nie je čo ma určuje ako osobnosť. Úchylovia to ale vidia inak. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Dee Dee v písni „It's not about me“ zpívá o tom, že noviny o ni jednou napsaly, že je již příliš stará na to, aby hrála Evu Perón v muzikálu „Evita“. Meryl Streep, která hraje Dee Dee, měla kdysi velmi blízko k tomu, aby získala roli Evy Perón ve filmové adaptaci Evita (1996). Nakonec se rozhodovalo mezi ní a Madonnou, která byla později do role obsazena. Jedním z faktorů, proč se tvůrci rozhodli pro Madonnu, bylo právě i to, že Streep byla výrazně starší. (jezurka42)
  • V jedné scéně si Barry (James Corden) stěžuje, že ještě nedokázal získat jedinou cenu Tony (nejvýznamnější divadelní cena), a že je unavený z neustálého nezdaru. James Corden, představitel Barryho, je přitom jediným z ansámblu, který ve skutečnosti cenu Tony vyhrál. (jezurka42)

Související novinky

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama