Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

somnar 

všechny recenze uživatele

Neobjevuje tu Ameriku, ale ani se to nesnaží poučovat, což je vždycky fajn. Má to skvělou ústřední dvojici, perfektní timing a hlavně to chápe, že komediální zlato se vždycky nejlépe rýžuje na svatbách, večírcích a rodinných setkáních. Možná by to nemuselo tak rychle opouštět tu svěží polohu nihilistické zábavy v pouštním očistci, přesto by mi vůbec nevadilo to po skončení prožít znovu. ()

vydumnica odpad!

všechny recenze uživatele

Zatial som videla len 40minut z filmu, ale absolutne NIC mi to nedalo. Ak ho nahodou niekedy v zivote dopozeram, mozno svoje hodnotenie pozmenim, ale zatial fakt nemam za co dat ani tu jednu hviezdu. Mala som chut pozriet si nejaku oddychovu komediu, ale toto nebolo vobec vtipne!!! Hlupa a neoriginalna zapletka (s 50 First Dates sa to neda ani porovnat), nie prilis sympaticka dvojka, okrem toho je to dost vulgarne a sex na vselijaky sposob...a ano to som nevidela ani polovicu a aj tych 40 minut mi je teraz luto...Som sklamana. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hezká originální komedie, která kombinuje hlavní myšlenku Na hraně zítřka popř. ARQ a dává jí dokupy s občasným humorem a vtipným nápadem svatebního dne, který kvůli přírodní síle prožívá hlavní hrdina pořád dokola. Místy to má zábavné scény, humoru je pomálu, ale dostačuje a hlavní herec Andy Samberg (Můj otec je šílenec) s Cristin Milioti si krásně zabírají místo pro své výkony v asistenci J.K. Simmonse, jakožto lovce, který je chce v každém dni zabít. Z nápadu se dalo podle mého vytěžit daleko víc, ale i tak je to dostačující, hezká komedie, na kterou si ale bohužel za týden už nevzpomenu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ústřední trio znám moc dobře a mám rád (Samberg - Brooklyn 99, Milioti - How I Met Your Mother, Simmons - Portal 2), takže i kdyby to byla hrůza, tak tam jsou sympatické tváře. Hrůza se nekoná. Nad rámec klasického dovádění s časovými smyčkami se koná sympatická love story, která je dostatečně odlišná od té, kterou měli např. Murray a MacDowell. Párování ve smyčkách pro změnu připomíná Russian Doll, kde to ovšem bylo žánrově lehce jinde. Neobjevujeme Ameriku (pouze Palm Springs), ovšem jako potomek Groundhog's Day je to důstojné. Kdo od toho čeká cokoliv většího nebo jiného, bude zklamán. A stále tu inovativní věci k probádání jsou, jak ukázala tuzemská Princezna zakletá v čase , kde se časové smyčky mísí s pohádkovou tématikou. Sečteno a podtrženo vyjádřeno místním hodnocením slabší 4 hvězdy. Jakožto režijní debut je to však solidní práce hodná uznání. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Režisér Max Barbakow a scenárista Andy Siara prišli s konceptom filmu ešte ako študenti Amerického filmového inštitútu (okolo roku 2010), „s rovnakým pohľadom na jungovské filozofické myšlienky a pragmatický význam napísania nízkorozpočtového filmu, ktorý by sa dal ľahko vyrobiť“. (Arsenal83)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)
  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno