Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

kujon 

všechny recenze uživatele

No ty vole, nevim. Pryč je řetízek v druhym hrníčku, kluk co si přišel hrát s šutrama, většina legendárních ad-hoc hlášek, i "roztomilost" původního Ano, Šéfe!. Místo toho nám Prima servíruje břitce umělou srajdu, ve které hlavní roli hraje kamion plnej kuchtíků, instalatérů a kulisáků. Na začátku šou je (samozřejmě) všechno špatně, postupem času se to vylepší, aby to na konci byla "extratřída". Rádoby-emoce v hlavní (a jediné) roli, o kuchtění už nejde vlastně vůbec. Přemejšlim jak nad hodnocením, tak i nad tim jestli se na to dále ještě vůbec koukat. 2* a to sem byl asi ještě trochu mírnej. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Do jaké míry je vše nahrané a domluvené nevím, ale když pominu to divadlo v úvodu, tak je to důstojné pokračování Ano, šéfe. Stejní lidé děají stejné chyby a působí to stejně zoufale zpočátku. Zdenda je sympaťák, mám ho rád a jsem rád za jeho návrat před kamery - byť jen na 4 díly, ale tohle nijak nezklamalo. ()

Reklama

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

No sorry... proč to dělá něco, co to není. Nahraná sračka. I opici dojde, že všechny záběry "před" odmaskováním jsou jen blbej komparz. Nebo by si opravdu nikdo nevšiml kamer pobíhajících všude kolem? Tak ksakru, ať tam dají realné záběry, pokud nějáké z těch "skrytých" kamer mají -_- Polreichu, jak jsem tě měl rád, tímto jsi totálně klesnul -_- --->5% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama