Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

holka218 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tak špatný, že to snad ani není možný. První díl taky nebyl žádný zázrak, ale to bych ani nečekala. Čekala jsem, že tohle bude aspoň na podobné úrovni. Ale jako co tohle bylo? Přemýšlím, jestli ve filmu zazněla aspoň jedna normální smysluplná věta. A ten děj? Tady o ději snad nemůže být ani řeč. Navíc nechápu, proč to nějak plynule nenavázalo na první díl. Navíc byli všichni děsně otravní a celý film byl neskutečně nudný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl mě svým zvráceným způsobem vlastně celkem bavil a přišel mi jako lepší a odvážnější verze Padesáti odstínů, které byly úplně k hovnu. Dvojka sice přesně ví, že diváci chtějí tolik sexuálních scén, kolik to jen jde, ale čeho je moc, toho je příliš. A v druhé půlce se to zvrtne už do úplné parodie a to ještě čekám, že trojka vůbec na TEN konec nenaváže (stejně jako mi bylo připomenuto, že dvojka nenavazuje na jedničku). Snad jen ten Simone Susinna mě tu bavil. Do černé nepůjdu, na druhou stranu čistý průměr a přestřelená míra rajcovnosti. ()

Reklama

Xanthe odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla děsná, dvojka nečekaně ještě o dost horší. Kdybych nevěděla, že jde o celovečerní film, myslela bych si, že sleduju nějaké noční 18+ hudební videopásmo na MTV. Tipuju, že soundtrack list byl obsáhlejší než samotný scénář. Tolik sexu a přitom taková nuda. Absence děje, krkolomné dialogy k smíchu, herci afektovaní..., prostě všechno špatně. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

"Film" vypadá, jako kdyby někdo filmařům zadal natočit velkorozpočtovou reklamu a porno. A na pozadí této reklamy (snad v každé scéně jsou jiné sluneční brýle, mafiáni nosí drahé značkové hodinky, detailní záběry na značku Ferrari atd.) se v náznaku odehrává cosi jako děj ve schématu: sex - postavy řeknou pár vět - montáž - sex a pořád dokola. Jediná pozitivní věc jsou krásné záběry okolní krajiny, až se mi zachtělo jet do Sicílie. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Druhý díl podle mě ještě horší než ten předešlý. I když byl první díl špatný, tak se v něm něco trochu odehrávalo a zde je snad ještě více sexu, což některým může vyhovovat, ale jde o to, že asi tak první půlku filmu je to co chvíle nějaká sexuální scéna. Vy tak v kuse sledujete sex, dokud není zhruba tak ta druhá půlka filmu, kde už s těmito scény trochu zpomalí a přijde na řadu trochu příběhu, který je podle mě stejně slabý. Co tedy tento film nabízí? První půlka samý sex, který si můžeme v dnešní době najít všude na nejmenovaných stránkách a v druhé půlce už sice nějaký děj, který ale není zrovna nejlepší. Tento film nejspíš potěší jen ty největší fandy prvního dílu. Ostatním bych radil se tomuto vyhnout. Nemá to dle mého názoru co nabídnout. Leda byste chtěli pořádnou dávku erotiky bez hlubšího děje. Jinak fakt nevím. Za mě špatný film, který nedoporučuji. 2/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)

Reklama

Reklama