Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující nález utlučeného těla dívky přivede detektivy k podezření na syna místní pediatričky (Streepová) a jejího umělecky založeného manžela (Neeson). Zatímco se vyděšení rodiče snaží ze všech sil odhalit pravdu, musí čelit stupňujícímu se nepřátelství města přesvědčeného, že jejich syn je vinen. Film plný nečekaných událostí vás ohromí tím, jak se může v jediném okamžiku změnit život jedné rodiny... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (54)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Herci jsou báječní :) Mimo té dcery, která mi byla krajně nesympatická a "neherecká" :D :D :D Je to dobré téma o tom, jak se postavit k tomu, když zjistíte, že Vaše pubertální dítě je do něčeho zapleteného a je u toho mrtvola...Jak se zachovat a snažit se co nejvíce ochránit rodinu??? Byla jsem zvědavá, jak to tedy ve skutečnosti bylo a je tu jen ukázka toho, že shoda okolností může vytvořit plno zajímavých událostí... :) :) Je to takový průměrný film, který neurazí, ale ani extra nenadchne...tedy mimo záběru na začátku, kdy jede kamera po okolí, tam ptáčci, tam pole, tam mrtvá dívka, zase ptáčci, domeček a to je vše :) :) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

I přes solidní herecké obsazení se nepodařilo tvůrcům dosáhnou kýženého výsledku. Film se snaží, aby se divák vcítil do pocitů rodičů, jejichž dítě je obviněno ze zabití, ale ta snaha jakoby nebyla míněna upřímně. Meryl Streep a Liam Neeson odvádějí dobrý výkon, ale tady to přece jen chtělo asi o něco více. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mrazivé,strhující,ale předeším tak neuvěřitelně SKUTEČNÉ,že mě ještě několik dní po shlédnutí tohoto dramatu běhá mráz po zádech.Snad ještě nikdy na mě nezapůsobil film tak realisticky,jako právě Předtím a potom.Naprosto jsem se vcítil do osudu Ryanových,byl jsem absolutně pohlcen jejich šílenou situací a strašně moc jsem prožíval celé jejich období "potom".Já osobně bych byl na straně otce,Bena a o to víc mě ještě pak dostal samotný závěr,kdy už jsem byl emočně naprosto durch.A jistě k tomu přispěli i výborné herecké výkony,ikdyž Meryl Streep nadále nemohu ani vidět.Předtím a potom je zkrátka filmem,který se mnou hodně zacloumal a já tleskám.Dle mě velmi nedoceněný snímek!!! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama, které ovšem vůbec na dřeň nešlo, ba naopak, jen to pošolichalo nějaký ten cit a pořádný zářez do psychiky diváka těžko pohledat. Vniveč tak přichází ústřední dvojice rodičů v podání Meryl Streepové a Liama Neesona, kterým to očividně perfektně fungovalo. Suma sumárum, dobrý dráma, na odpočinkový večer s rodičema jako dělaný. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se na film podívala a musím říct, že mám úplně jiné pocity než poprvé. Co si budeme, film táhne diváky hlavně díky hercům. Meryl Streep a Liam Neeson pohromadě? Splněný sen! Jen škoda, že se objevili v tak podprůměrném braku, kterým film bohužel je. Scénáristicky naprosto katastrofa, přišlo mi to jak trapná americká podprůměrná telenovela. Nedávám to ale za vinu Tedu Tallymu, obávám se, že chyba nastala už v samotné knize podle které je film natočený.edwadovi Furlongovi jsem nevěřila ani noc mezi očima, měli za mě vybrat úplně jiného herce, který by na první pohled nevypadal, že to udělal. Dvě hvezdy za Meryl a Liama, jsou skvělý, ale kvalita filmu je táhla hodně dolů. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy jedou Jacob (Edward Furlong) a Ben (Liam Neeson) od Panose (Alfred Molina), zastavují u krajnice, přičemž bliká blinkr i poté, co vystoupí z vozidla. O několik záběrů později je však blinkr vypnutý. (Hopkins)
  • Natáčelo se od 22. února do 5. května 1995 v amerických státech Massachusetts a New Jersey. (BMW12)

Reklama

Reklama