Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Strhující a mistrovsky natočený thriller s pro mě naprosto fantastickým námětem. Dva muži na opačných stranách zákona, uprostřed klaustrofóbní budovy nemocnice, kde jsou v sázce spousty životů. Skvělý scénář, dialogy, akce, zvuk. Andy Garcia hraje starostlivého otce s famózním přehledem a Michael Keaton jako hlavní záporák taktéž nezklamal. Režie je až překvapivě zručná a hudba působivá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť vysoko napínavý psychologický triler s presahom, ak by bol námet lepšie napísaný a predovšetkým podstatne lepšie natočený. Videl som ho síce dávno, ale hneď po jeho zhliadnutí som mal dosť silnú pachuť z premárnenej šance a z nevyužitosti hercov, ktorí by si zaslúžili lepšie napísané postavy. Hlavne Keaton mi pripadal dosť prehnane sociopatický, čo bol síce zámer, ale určite sa dalo k postavám a látke pristúpiť s menšou dávkou tlačenia na pílu. Repete už nebude. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Desperate Measures jedním z největších překvapení, jaké jsem kdy měl možnost vidět. Skvělý snímek s rychlým tempem a velmi hutnou atmosférou těží zejména z perfektního hereckého obsazení. Zejména Michael Keaton je jako psychopat úžasný a naprosto uvěřitelný. Přestože nám režisér ani scénárista nepřichystali žádné novinky, přesto však bude mít divák problém otrhnout se od obrazovky. Když si vzpomenu na ten geniální konec, leze mi mráz po zádech. Shrnuto a podrtženo, za tenhle akční thriller by se nemusel stydět ani Michael Mann. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

K doživotí odsouzený vrah McCabe je jediným vhodným dárcem kostní dřeně pro synka agenta FBI. McCabe souhlasí a využije příležitosti, kdy je mimo věznici, k útěku...Skvělý akční kvapík, napětí, emoce, zajímavý - kreativní scénář s nápaditými scénami.Taky herci se pěkně činí. Andy Garcia v roli otce, který je odhodlaný zachránit své dítě za každou cenu - i přes mrtvoly - je velice dobrý, ale Michael Keaton v roli jeho protivníka a současně zachránce - ten je přímo famózní. Film jako tento si nelze neužít. 80%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vynikající trhiller,který má skvělé tempo,ale hlavně vynikajícího šílence Michaela Keatone,jeho bez citnej zabiják je jedním z jeho nejlepších hereckých výkonů...určitě.Jediné mínus je špatně napsaná postava Andy Garcii...jako sorry ale chová se vážně jako idiot,ale vynikající konec mě hrozně moc potěšil,málo kdo si troufne nechat záporáka prchnout...já mu fandil takže hurá! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama