Reklama

Reklama

Dan OBannon - spoluautor filmu Vetřelec, Total Recall a Životní síla ve svém režijním debutu ještě stupňuje míru hrůzy a přináší "stylově natočený... morbidní film" (Roger Ebert, Chicago Sun-Times)! Clu Gulager (Tapeheads), James Karen (Mulholland Drive), Don Calfa (Necronomicon) a Thom Mathews (Peacemaker) se představují v hlavních rolích filmu, který je plný strašidelných scén, úchvatných vizuálních efektů a stále narůstajícího napětí! Zaměstnanci skladu s lékařským materiálem nešťastnou náhodou oživili mrtvolu. Jejich pokusy ji znovu "zabít" končí neúspěchem. Mrtvola žije i po rozřezání na kousky a její chuť na "živé mozky" jenom roste. Nakonec se jim podaří hýbající se části těla spálit, ale popel se rozptýlí po blízkém hřbitově a z hrobů jako na povel vylézají další masožraví zombie! (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (26)

  • Ve scéně kde Ernie (Don Calfa) dává Spiderovi (Miguel A. Núñez Jr.) facku, aby se uklidnil, je v levém dolním rohu obrazovky vidět skrčený loutkář který ovládá přeseknutou zombii přivázanou ke stolu. (POciSEM)
  • Ve scéně, kdy Burt (Clu Gulager) se Spiderem (Miguel A. Núñez Jr.) couvají policejním autem před davem nemrtvých, je na sedadle spolujezdce možné zahlédnout kameru s blikajícím červeným světlem. (POciSEM)
  • Děj začíná v pátek 3. července 1984, ale toho dne bylo úterý. (Tygrys)
  • Spoiler: Ve scéně, kdy se Frank (James Karen) a Freddy (Thom Mathews) probudí ve sklepě z bezvědomí, po zásahu plynu ze sudu je poklop sudu otevřený. Frank poté poklop sudu zavře. V další scéně, kdy hledá Tina (Beverly Randolph) ve sklepě Freddyho, všimne si Tina toho samého sudu, který je otevřený. V závěru filmu, kdy jdou do sklepa Burt (Clu Gulager), Spider (Miguel A. Núńez Jr.), Chuck (John Philbin) a Casey (Jewel Shepard) zavolat pomoc, sud je pořád otevřený a Burt ho znovu zavře. (Joker Punx)

Reklama

Reklama