Reklama

Reklama

Dan OBannon - spoluautor filmu Vetřelec, Total Recall a Životní síla ve svém režijním debutu ještě stupňuje míru hrůzy a přináší "stylově natočený... morbidní film" (Roger Ebert, Chicago Sun-Times)! Clu Gulager (Tapeheads), James Karen (Mulholland Drive), Don Calfa (Necronomicon) a Thom Mathews (Peacemaker) se představují v hlavních rolích filmu, který je plný strašidelných scén, úchvatných vizuálních efektů a stále narůstajícího napětí! Zaměstnanci skladu s lékařským materiálem nešťastnou náhodou oživili mrtvolu. Jejich pokusy ji znovu "zabít" končí neúspěchem. Mrtvola žije i po rozřezání na kousky a její chuť na "živé mozky" jenom roste. Nakonec se jim podaří hýbající se části těla spálit, ale popel se rozptýlí po blízkém hřbitově a z hrobů jako na povel vylézají další masožraví zombie! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem viděl poprvé druhý díl, nahraný na VHS z TV Nova a strašně mě to bavilo a vždycky jsem si řikal musim vidět jedničku, kde si jí sehnat. Tak jí měl kamarád táty na VHS ještě s rychlodabingem. Když jsem to viděl poprvé, hodně mě to bavilo a nasmál jsem se u toho, ale nelíbilo se mi to tak jako dvojka na kterou jsem byl už zvyklej, po delší době se mi ale přece jen jednička zalíbila víc. Originál nejlepší, český dabing MGM to pěkně skurvil a navíc ještě vystříhal ty nejlepší scény z filmu, kreténi! Nejvíc se mi na tom líbilo že jsou tam punkáči, protože k punku mám hodně blízkej vztah :) A spojení zombies a punx ve filmu je výborný :) Výborný masky zombies a nejlepší práce maskérů pro zombíka Tarmana ze sudu, lepší masku zombíka jsem ve filmu neviděl, takovou masku bych chtěl mít jednou na zombie pochod :D Skvělej punk rockovej soundtrack, herečka Linnea Quigley jako punkerka Trash je k pomilování, krásná to kočička. Dneska je to můj nejoblíbenější film o zombie ;) Best Zombie Horror Punk Movie!!!!! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to na MGM a jak jsem se zde dočet, tak je to nějaká brutálně prostříhaná verze. Taky tady vidim, že film má trvat 91 minut, na MGM to bylo minimálně o 15 minut kratší. Možná je to hlavní důvod, proč mě Návrat oživlých mrtvol zrovna moc neuchvátil. Ze začátku tam byly některý povedený vtipy, ale ty se později pořád opakovaly dokola a postupně to začalo nudit. Holt taková blbina, u který bych se asi nejvíc pobavil, kdyby mi nějakej zombík před začátkem filmu sežral mozek. Na jedno zkouknutí se to dá, ale podruhý to vidět nemusim. Pro mě je to za slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem nějakou parádní zombie komedii s hodně gore efektama, ale to se jaksi nějak nekonalo k mýmu údivu. Převážně se to odehrává tak, že hlavní postavy, který si člověk skoro vůbec nemá možnost oblíbit, křičej o život, zombáci běžej za nima a řvou že chtěj jejich mozky a tak pořád dokola, jednou to je vtipný, ale dál už se to ohraje. Ale je teda pravda, že parkárt se Dan O'Bannon pochlapil a ukázal několik pěknejch triků s mozkem, ale trochu málo na muj vkus, krom toho co se týká ty komediální části, tak se spíš jedná jen o takový náznaky, nikdy to film na diváka nevybalí v plný parádě a když už to vypadá, že se tam objevilo něco co film razantně pozvedne, tak je to hozeno do prdele a je to na půl filmu zapomenuto, jako hlavní zombák, ten byl fakt brutální, ale je tak málo využitej, že by si O'Bannon zasloužil nakopat do prdele. No a zakonční je kapitola sama o sobě, rychlý, blbý a na hovno. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mozek mozek mozek, paráda nemrtví co mluví jezdí autama atd ja se bavil, 1 a 2 díl výborný, sranda povedené zombie prostě povedená hororová komedie jediné co mě dost vadilo byli uřvani muži v 1 a 2 dílu hrozné to jediné mě fakt štvalo a někdy zvláštní hudba od 3 pokračování to dal klesalo a ztrácelo svoje kouzlo. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Povedený přírůstek se zombie tématikou, jenž se nesnaží být ani tak hrůzný, jako spíš nápaditý a vtipný. Hned na první pohled je vidět, že Návrat oživlých mrtvol se nebere příliš vážně. Námět vlastně není nikterak složitý, ale za to dokáže dobře objasnit danou problematiku. Navíc splatterový humor z filmu doslova čiší. Vážně..., co slovo to perla, což dohromady tvoří sebeparodický korpus, který nenechá diváka ani na chvilku nudit. Zombíci zde mluví, běhají a náramně umocňují celou koncepci, která na zvedená klišé nepřihlíží. I když na první pohled vypadá Návrat oživlých mrtvol jako béčkový film, je tomu právě naopak. Ve výsledku parádní crazy jízda s výborným hudebním doprovodem. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (26)

  • Děj začíná v pátek 3. července 1984, ale toho dne bylo úterý. (Tygrys)

Reklama

Reklama