Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (755)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem fakt rád, že v době téhle nejistoty a přísunu průměrných filmů máme jistotu alespoň v Guye Ritchieho. Až sociální sítě mi připomněly subžánr stathamovek, který v posledních letech prakticky vymizel. Pro Rozhněvaného muže by to ale byla zbytečná urážka, ritchieovka tomu sedí více, přece jen tu Jason Statham zranitelnější a nekosí panáky úplně po desítkách (což mi vlastně trošku chybělo, že kdykoliv se rozjel, tak dostal kulku). Jinak je to skvěle obsazená (Holt McCallany je můj velký oblíbenec, prosím další řadu Mindhuntera!) gangsterka, zrežírovaná tak jistou rukou, že se na to skvěle kouká. Už se nemůžu dočkat až na to zajdu do kina. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Koncept filmu je jednoduchý, ale to vôbec neprekáža. Práve naopak. Zložitý dej by diváka zbytočne odvádzal od priamočiarej cesty pomsty plnej drsných chlapov, surového násilia a naozaj temného soundtracku. Verím však, že niektorým ľuďom bude chýbať prepracovanejšia zápletka, na aké sme u Ritchieho zvyknutí. Mne tu však ,úprimne, vôbec nechýbala. Wrath of Man väčšinu času ťaží z ponurej atmosféry, scén preplnených testosterónom a menším množstvom akčných scén, ktoré stoja za to. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V první třetině jsem měl problém s tím, že se mi postavy co do chování zdály podivně vymknuté z reality, ale jakmile vyprávění přepne do dalších úhlů pohledu, nějak to do sebe zapadne. Rozhněvaný muž je filmem chlapáckým, studeným, bez štipky humoru. Kdybych nevěděl, kdo to točil, mnohem spíš bych si tipnul, že sleduju novinku S. Craiga Zahlera než Guye Ritchieho. Na nové filmy s Jasonem Stathemem se obyčejně fakt netěším, a ani od tohoto jsem nečekal v podstatě nic, ale nakonec pro mě zatím překvapivě nejlepší letošní akčňák. V závěru v depu jsem si vzpomněl i na Carpenterovo Přepadení 13. okrsku, což je nejlepší možná vizitka. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nová Ritchieovka je nakonec lehkým zklamáním, těšil jsem se na větší pecku. První půlhodina je fantastická, Ritchie buduje kult osobnosti svého Johna Wicka/Nobodyho dokonalým stylem a napětím co Statham pak předvede až se opravdu rozjede jsem skoro nedýchal... a pak to Ritchie zabil hrátkami s nelineárním vyprávěním a odsunutím übermacho Stathama na úplně vedlejší kolej. A mě ti záporáci a vedlejší postavy a nějaké detektivování přitom kurva vůbec nezajímali, Já chtěl vidět jak Statham jede brutální přímočarou revenge rampage! Ale ne, on je tam pak vinou nedobrého scénáře už jen spíš za takovou deus ex machinu která občas sice něco silného udělá, ale stejně tak často se nechá odklidit do ústraní. Řemeslně je to pořád Ritchiovská dokonalost, ale příběh s nějakou soudržností, logikou a gradací tu satanužel moc nefunuguje. 7/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Při druhé loupeži používá H (Jason Statham) pistoli Glock 17. V závěru filmu má H pistoli Beretta 92FS. Při třetí loupeži mají lupiči samopaly Heckler & Koch MP7A1. Jan (Scott Eastwood) má při přepadení útočnou pušku M4A1 se supresorem, holografickými mířidly EOTech a předpažbím od Magpul MOE. (Maulincio)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Londýne (Anglicko, Veľká Británia). Veľká väčšina interiérov, vrátane základne Fortico, bola natočená v Anglicku. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo od listopadu 2019 do poloviny března 2020. Natáčelo se v Londýně (drtivá většina interiéru včetně základy Fortico) a Los Angeles. (TaNya_)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama