Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (755)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Uff.., Guy Ritchie takmer stvoril kultový film...Nevyhľadávam filmy so Stathamom, hoci paradoxne mi mnoho ľudí vraví, že sa na neho dosť podobám. To, že film so Stathamom zabodoval však nebude celkom jeho zásluha, pretože si  viem v jeho roli predstaviť mnoho iných lepších hercov a to ako film klape je skôr zásluha režiséra Ritchieho. Ak ste niekedy šaleli z filmu Nelítostný souboj tak ako ja, tak je to film pre vás. Neviem čo by som chválil skôr, hudba? Skvelá, perfektne poháňa film a dvíha adrenalín, skvelé herecké obsadenie vo vedľajších úlohách, potešil ma hlavne Holt McCallany a J. Donovan. Záverečná prestrelka v depe , bomba! Film spočiatku nedáva mnoho informácií, ale postupne to do seba zapadá a v závere to klape na plné obrátky. G. Ritchie predsa len zopár chýb urobil . Eastwoodov syn je fajn, ale v závere pochopíte, že ho mal nahradiť niekto iný. Prehodil by som im role so spomínaným Donovanom, ten by sa na to hodil určite viac. Rovnaký pocit som mal zo Stathama, chcelo to lepšieho herca a hlavne - nerobiť z neho terminátora. Možno mi niečo ušlo, ale ako sa dá prežiť dávka zo samopalu bez škrabanca? Odpovede, že mal vestu mi nestačia, chcelo to vierohodnejšie vysvetlenie, pretože ten kto strieľal vedel veľmi dobre, že má vestu... a iným to vedel trafiť rovno medzi oči... Napriek tomu skvelý, nadupaný, drsný film akoby ho ani G. Ritchie nenatočil...80%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Statham předvádí svoji asi nejdrsnější verzi. Téměř rezignuje na mimiku, chodí jen pomalu a všechny likviduje ledabylými headshoty, či břitkým sarkasmem. Bohužel mi to vlastně bylo nějak jedno. Bavilo mě když nastoupil na pozici sekuriťáka, ale pak se děj vydal jiným, pro mě nezajímavým, směrem. Příběh mi prostě přišel docela blbej. Ještě se mi líbil Holt McCallany. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Koncept filmu je jednoduchý, ale to vôbec neprekáža. Práve naopak. Zložitý dej by diváka zbytočne odvádzal od priamočiarej cesty pomsty plnej drsných chlapov, surového násilia a naozaj temného soundtracku. Verím však, že niektorým ľuďom bude chýbať prepracovanejšia zápletka, na aké sme u Ritchieho zvyknutí. Mne tu však ,úprimne, vôbec nechýbala. Wrath of Man väčšinu času ťaží z ponurej atmosféry, scén preplnených testosterónom a menším množstvom akčných scén, ktoré stoja za to. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jakoby si po víceméně optimistických a veselých Gentlemanech Guy Ritchie řekl, že to musí nějak srovnat. A natočil nejtemnější a nejzlejší film svojí kariéry. V Rozhvěvaném muži omezil svoje trademarky. Nestříhá a nevypráví se tak zběsile, nikam se nespěchá a film tak má čas zalézt člověku pod kůži. A vyvolat dost nepříjemné pocity. Atmosférou připomíná Ritchieho novinka něco mezi filmy S. Craiga Zahlera a sedmdesátkovými thrillery a díky nechronologickému vyprávění dovede udělat z celkem béčkového příběhu něco, z čeho člověk nespustí oči. A pak tu máme Jasona Stathama, který nikdy v životě neměl lepší roli. Díky jeho nekompromisnímu výrazu a Ritchieho nečekanému přístupu k režii (ta hudba!) je nakonec vlastně dost nepříjemné na film koukat. Je z něj cítit zlost, hněv a agresivita deroucí se na povrch, přičemž oba pánové dělají všechno pro to, aby co nejvíc pozdrželi okamžik, kdy vypuknou jatka. Je to až mučivé, ale funguje to výtečně. Ritche natočil úplně jiný film, než by od něj jeho fanoušci čekali. Tenhle rázný úkrok stranou ukazuje, že jako filmař ještě zdaleka nepředvedl všechno, co umí. Mám z něj a ze jeho novinky radost. Obrovskou. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

po tomhle mdlým filmovým netflix roku je tohle přesně ta tolik potřebná adrenalinová injekce říznutá pořádnou dávkou naštvanosti. Opening scene je přesně taková, jak má být. Negenerická, nastavuje styl a atmosféru přesně toho, co bude další dvě hoďky následovat. Je to dark, je to stoickej Statham, je to naprosto fenomenální soundtrack, je to až nolanovsky emočně agresivní, no a je to fakt dobrej film. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Po Revolveru se jedná o teprve druhý film Guye Ritchieho, který se odehrává ve Spojených státech. (TaNya_)
  • Když na konci filmu postava H (Jason Statham) nastupuje do auta, můžeme si všimnout poznávací značky začínající číslem 211. Policejní kód pod stejným číslem označuje ozbrojenou loupež. (Chekman)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama