Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tuhle naprosto úžasnou německou záležitost s vytříbeným suchým německým humorem a v parodujícím stylu instruktážních filmů z provenience DDR jsem kdysi viděl několikrát za sebou, prvotřídně se u ní pobavil... a pak na ní trestuhodně úplně zapomněl. Teď jsem si jí díky uživateli Seabeast znovu připomenul, tak díky! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Naprosto odzbrojující!!! Budu se muset na IBP (Inspektorát bezpečnosti práce) pozeptat jestli vlastní takhle krásný instruktážní film. Protože papírově je všechno v pořádku (Klaus je odborník s průkazem způsobilosti) a to je pro IBP důležité. Proškolený odborník, předpisy a realita v praxi. A bezpečnost? Ta těžce prohrává. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto kraťase vám garantuji, že už se nikdy nebudete na "ještěrkáře" koukat jako dřív. Velmi vtipné a extrémně šílené německé socialistické instruktážní video, které názorně ukazuje k jakým pohromám může dojít, když se nebudete přesně řídit pracovním protokolem. Nejvtipněšjí na tom celém je jednoznačně němčina vypravěče. [78 %] ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je jakási parodie, a v některých chvílích je doopravdy vtipná. Dokonce i na místech, do kterých bych to sám neřekl - např. krvavé scény, ty jsou ale pojednané se špetkou nadsázky. Ovšem i tak mě něco říká, že tato devítiminutovka je celkem nadhodnocena. Tento minifilm se právě díky onomu nadhledu blíží k nadprůměru, ale jen velmi zdálky, proto jen ty tři hvězdy. ()

packa 

všechny recenze uživatele

Tuhle šílenost dokáží nejvíce ocenit ti, kteří někdy s ještěrkou pracovali, aniž by na ni měli papíry. V mém případě to byly příjemné dva roky. Dva roky jsem porušoval snad všechny předpisy, které měly v Klausově podání tak fatální následky. Je s podivem, že jsem stále bezúhonný občan s čistým trestním rejstříkem :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno